Инициатива "Не на безумието на новите закони"

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
turbo_ted
Автомобил:
Двигател:

Инициатива "Не на безумието на новите закони"

Мнениеот turbo_ted » Съб 07 юли 2007 23:39

Здравейте колеги :) искам да ви представя една идея, която възникна в нашия форум (на БМВ) идеята да защитим правата си като шофьори в държава като България, където законите важат само за някои, които не са богопомазани и т.н. ще ви помоля за съдействие и подкрепа. тези дни ще създам тема, в която ще опиша по-подробно нещата - ето ви линк към "основата". ще се радвам на вашата подкрепа и допълнения ето и линк към темата - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=58180 - ще отговоря с радост на всички ваши въпроси
:wink: нека се обединим всички :!: да покажем че не сме безгласна буква в нашата държава :!:

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Нед 08 юли 2007 0:23

Съгласен!!! Закона трябва да е за всички!!! :evil:

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Нед 08 юли 2007 0:25

Момчета,прави сте,подкрепям ви.Обаче в родината винаги е имало "НАШИ и ваши" и оправия няма да има.Не зависи от обществото,защото такова няма.Просто това е поредното доказателство,че сме ялова държава :cry: .Тъжно ми е по този повод,но си нямам идея как да променим положението.Ние сме държавата на 3-те дни - след 3 дни всичко си тръгва по старому,независимо от протести,митинги и подобни "Радини вълнения".

Потребителски аватар
DEKSTAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DEKSTAR » Нед 08 юли 2007 0:30

andro_ написа:Момчета,прави сте,подкрепям ви.Обаче в родината винаги е имало "НАШИ и ваши" и оправия няма да има.Не зависи от обществото,защото такова няма.Просто това е поредното доказателство,че сме ялова държава :cry: .Тъжно ми е по този повод,но си нямам идея как да променим положението.Ние сме държавата на 3-те дни - след 3 дни всичко си тръгва по старому,независимо от протести,митинги и подобни "Радини вълнения".

Тъжно е но andro_ е напълно прав в нашата родина оправия няма. :( .Иначе съм За еднакви закони за всички!!!

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Нед 08 юли 2007 7:31

Зад вас съм :twisted:

Danailov
Автомобил: VW PASSAT B4
Двигател: ABF
Контакти:

Мнениеот Danailov » Нед 08 юли 2007 7:55

И аз съм с вас.

Потребителски аватар
Жоро
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Жоро » Нед 08 юли 2007 9:33

andro_ написа:Момчета,прави сте,подкрепям ви.Обаче в родината винаги е имало "НАШИ и ваши" и оправия няма да има.Не зависи от обществото,защото такова няма.Просто това е поредното доказателство,че сме ялова държава :cry: .Тъжно ми е по този повод,но си нямам идея как да променим положението.Ние сме държавата на 3-те дни - след 3 дни всичко си тръгва по старому,независимо от протести,митинги и подобни "Радини вълнения".
Евала за мнението - много точно.В последно време като науча от новините за някакъв протест или стачка се радвам като малко дете...

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Нед 08 юли 2007 9:34

напълно подкрепям идеята,дано се обединим от всички форуми

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Нед 08 юли 2007 17:05

И аз!!! Айдееее....

Потребителски аватар
Anelia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Anelia » Нед 08 юли 2007 18:07

:да: :applause:

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Нед 08 юли 2007 18:13

pacohaker написа:напълно подкрепям идеята,дано се обединим от всички форуми

Ако наистина се обединим от всички форуми би били чудесно :да:

Потребителски аватар
bulr1dr
Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
Двигател: от 1600 до 3200

Мнениеот bulr1dr » Нед 08 юли 2007 18:45

Докато мислите така...вярно нищо няма да се промени! :!:

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 08 юли 2007 18:47

Напълно съм съгласен. Не мога да ги понасям тия скапани КАТАДЖИИ. На мен ми написаха акт за неправилно паркиране на опашката пред КАТ за регистрация ... бях спрял преди знака и тоя идва и с цялото си нахалство ми казва "Аз извиках паяк да те вдигне само че те не искаха да рискуват защото си спрял преди знака, ама сега ела да ти напиша акт" Тъпото копеле ми написа акта и докато го пишеше дойде някакъв негов познат и му вика "Аз може ли да си паркирам тука за да може утре направо да се предредя на опашката ?" Тъпия ушак му каза че ако спре ще се наложи и на него да му напише акт както и на мен. Човека си отиде на мене ми написаха акт, а аз разбира се си пуснах жалба по този недомислен акт. Преместих си колата на един паркинг пред един блок и отидох да си пускам жалбата и какво да видя .... 3 коли спрели там където на мен ми писаха акта... шибания полицаи си седи и си блеее докато колегата му се разправя с някакви глупаци с някакъв мотор ... явно тези момчета са дали пари на полицая защото той им взе документите и отпраши към каналите. Идеше ми да отида при тях и да ги убия от бой.... толкова да ги бия че и по зъби да не ги познаят .... но за жалост няма как. Не казвам че всички полицай са говеда, напротив има и доста свястни. . И друг случай в който ме спряха мен и още една кола ... еднакви нарушения само че шофьора на другата кола явно им даде някой лев на колегите и го пуснаха ( Става въпрос за влизане в забранена улица ... аз не знаех че е забранена защото от другата страна не е.Става въпрос за улицата от пазара Димитър Петков към Халите ) Та той си им даде парички обаче аз реших да не им давам и започнах да ги питам ... защо го пуснахте ... единия полицай ми вика "колата беше на инвалид а те имат право да влизат в забранени улици" Това за пръв път го чух от него, но дори и да приемем че инвалидите имат право да влизат в забранени улици защо го накара да обърне и да мине от друго място. Аз започнах да се заяждам и да го питам пари ли ти даде и още въпроси от сорта при които въпроси неговите колеги се включиха с обясненията че аз съм гледал много телевизия и че нямало такова нещо да вземат подкуп .... и ми написаха акта. Заклех се че ако тия трима глупаци ги видя без униформа там ще ги оставя ! Силно се надявам да ги видя !!! Също така ме издразни случая който даваха по новините на БТВ ако не се лъжа с Ламборгинито което беше спряло на пешеходната пътека на светофара в центъра. Ако има протест аз съм 1000% на линия когато и да е, където и да е :!: Ако трябва и колата на майка ми ще дам на някой да я кара ( ако става въпрос за авто протест ) или най-малкото ще организирам много приятели. Не мога да търпя своеволята на Българската Полиция.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Нед 08 юли 2007 18:48

Аз май се поовлякох малко :oops: С две думи ... казвате кога и каде и съм там !!!

Потребителски аватар
XaxoXaxo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот XaxoXaxo » Нед 08 юли 2007 19:53

и както бяха написали в другата тема от началото ... кръга се затваря ...

Аз от протест не виждам смисъл. Какво може да промени??? Като се има в предвид, че хората на изборите не искат да гласуват ...
Преди 10 години измръзнахме да изгоним комунистите от властта и за какво - сега всички значими постове са за комунисти. А докато те управляяат винаги законите ще се прилагат спрямо едни, а други ще си свиркат :evil:

Затова моя съвет е, не гледайте другите ами вие си спазвайте законите и не правете глупости по пътя.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”