andro_ написа:Момчета,прави сте,подкрепям ви.Обаче в родината винаги е имало "НАШИ и ваши" и оправия няма да има.Не зависи от обществото,защото такова няма.Просто това е поредното доказателство,че сме ялова държава.Тъжно ми е по този повод,но си нямам идея как да променим положението.Ние сме държавата на 3-те дни - след 3 дни всичко си тръгва по старому,независимо от протести,митинги и подобни "Радини вълнения".
Евала за мнението - много точно.В последно време като науча от новините за някакъв протест или стачка се радвам като малко дете...andro_ написа:Момчета,прави сте,подкрепям ви.Обаче в родината винаги е имало "НАШИ и ваши" и оправия няма да има.Не зависи от обществото,защото такова няма.Просто това е поредното доказателство,че сме ялова държава.Тъжно ми е по този повод,но си нямам идея как да променим положението.Ние сме държавата на 3-те дни - след 3 дни всичко си тръгва по старому,независимо от протести,митинги и подобни "Радини вълнения".
andro_ написа:Момчета,прави сте,подкрепям ви.Обаче в родината винаги е имало "НАШИ и ваши" и оправия няма да има.Не зависи от обществото,защото такова няма.Просто това е поредното доказателство,че сме ялова държава.Тъжно ми е по този повод,но си нямам идея как да променим положението.Ние сме държавата на 3-те дни - след 3 дни всичко си тръгва по старому,независимо от протести,митинги и подобни "Радини вълнения".
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 253 госта