http://www.autotrade-vw.com/polo.html?promo=1
OldSchoolPassat написа:Обмислям покупката на нещо семейно, ....
mladvampirTDI написа:OldSchoolPassat написа:Обмислям покупката на нещо семейно, ....
Колега, Поло-то е всичко друго но не и семейно.... За тези пари си купи Пасат на старо.... или Ауди... или Голф..., не че Поло-то не е хубава кола, напротив, но карам кола от същия клас и това не е семейна кола, особено ако има дете... Няма багажник, мястото отзад точно на Поло-то е доста малко...
OldSchoolPassat написа:mladvampirTDI написа:OldSchoolPassat написа:Обмислям покупката на нещо семейно, ....
Колега, Поло-то е всичко друго но не и семейно.... За тези пари си купи Пасат на старо.... или Ауди... или Голф..., не че Поло-то не е хубава кола, напротив, но карам кола от същия клас и това не е семейна кола, особено ако има дете... Няма багажник, мястото отзад точно на Поло-то е доста малко...
Гледах в един английски сайт What a car? може да го знаете ревю за Поло-то и там си го представят като удобна семейна количка. Честно да ти кажа, не искам да карам стара кола вече. Тоя пасат вечно нещо трябва да му се прави и ми е дошло до гуша. Искам само да карам, да сменям масло, гуми и да наливам вода за чистачкитеОсвен това смятам да се местя в София, съответно едно Поло мисля, че се паркира по-лесно от един Пасат примерно. На мен ми се струва много хубава идея, но пък винаги може да има и по-хубава от моята
PS. Пък и на VW форума и хората са най-готини, не искам да сменям марката
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 81 госта