http://www.autotrade-vw.com/polo.html?promo=1
Новото Поло...дали ще е удачна покупка ?
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
Новото Поло...дали ще е удачна покупка ?
Обмислям покупката на нещо семейно, а стария пасатор да го отремонтирам да си кара наще
В момента гледам какви ли не неща. Искам ви мнението за офертата от лина, как намирате полото като подчертавам кола, която искам да ми вози жената и детето след известно време и да е максимално сигурно
В същите пари горе долу гледам Ситроен C3 и Рено Клио.
- sashoskiora
- Автомобил:
- Двигател:
- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Новото Поло...дали ще е удачна покупка ?
OldSchoolPassat написа:Обмислям покупката на нещо семейно, ....
Колега, Поло-то е всичко друго но не и семейно.... За тези пари си купи Пасат на старо.... или Ауди... или Голф..., не че Поло-то не е хубава кола, напротив, но карам кола от същия клас и това не е семейна кола, особено ако има дете... Няма багажник, мястото отзад точно на Поло-то е доста малко...
- OldSchoolPassat
- Автомобил:
- Двигател:
mladvampirTDI написа:OldSchoolPassat написа:Обмислям покупката на нещо семейно, ....
Колега, Поло-то е всичко друго но не и семейно.... За тези пари си купи Пасат на старо.... или Ауди... или Голф..., не че Поло-то не е хубава кола, напротив, но карам кола от същия клас и това не е семейна кола, особено ако има дете... Няма багажник, мястото отзад точно на Поло-то е доста малко...
Гледах в един английски сайт What a car? може да го знаете ревю за Поло-то и там си го представят като удобна семейна количка. Честно да ти кажа, не искам да карам стара кола вече. Тоя пасат вечно нещо трябва да му се прави и ми е дошло до гуша. Искам само да карам, да сменям масло, гуми и да наливам вода за чистачките
PS. Пък и на VW форума и хората са най-готини, не искам да сменям марката
- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
OldSchoolPassat написа:mladvampirTDI написа:OldSchoolPassat написа:Обмислям покупката на нещо семейно, ....
Гледах в един английски сайт What a car? може да го знаете ревю за Поло-то и там си го представят като удобна семейна количка. Честно да ти кажа, не искам да карам стара кола вече. Тоя пасат вечно нещо трябва да му се прави и ми е дошло до гуша. Искам само да карам, да сменям масло, гуми и да наливам вода за чистачкитеОсвен това смятам да се местя в София, съответно едно Поло мисля, че се паркира по-лесно от един Пасат примерно. На мен ми се струва много хубава идея, но пък винаги може да има и по-хубава от моята
PS. Пък и на VW форума и хората са най-готини, не искам да сменям марката
- Има и Поло-комби а също седан
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Между ситроена, клиото и полото, изборът е ясен- Полото....
Друг е въпроса, че за семейна кола за извънградски пътувания едва ли е подходящо, слабичък двигател, малък багажник....за градска става - да возиш детето на градина или у-ще и да ходиш на работа, като несъмнено ще минаваш и паркираш там, където с пасата не би могъл....са старите бангии иначе си абсолютно прав, лично аз съм изправен също пред въпроса за смяна на 15-годишния ми Голф, обаче не бих си взел подобно чисто ново поло, а някоя 5-6 годишна кола с по-мощен двигател...и аз се триумя все още но това е друг въпрос....
Един приятел има поло-комби, ама не е доволен особено....
Друг е въпроса, че за семейна кола за извънградски пътувания едва ли е подходящо, слабичък двигател, малък багажник....за градска става - да возиш детето на градина или у-ще и да ходиш на работа, като несъмнено ще минаваш и паркираш там, където с пасата не би могъл....са старите бангии иначе си абсолютно прав, лично аз съм изправен също пред въпроса за смяна на 15-годишния ми Голф, обаче не бих си взел подобно чисто ново поло, а някоя 5-6 годишна кола с по-мощен двигател...и аз се триумя все още но това е друг въпрос....
Един приятел има поло-комби, ама не е доволен особено....
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”