Изпотяване на фара.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Изпотяване на фара.
Значи на единия фар имам дупчица от камък. Доста години карах като го залепих с тиксо. Обаче по време на летните наводнения се оказа че е влезнала вода щото тиксото за няколко години беше дало фира. Отворих капачката и фара изсъхна. Затворих капачката и си мислех че всичко е наред обаче не. След ен на брой такива операции постояно е мокро стъклото отвътре. Вчера фара го бях подсушил . Тази сутрин пак беше мокър. А капчица дъжд не го е мокрила. Не знам кво да го правя. Капачката си има уплътнение и мисля че добре уплътнява. Не знам откъде влиза тая влага. Някакви идеи за решаването на тоя проблем.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
най-лестният и безболезнен вариант .. купуваш си пакет Upsarin, вземаш на капачката тази "джиджавка", която събира влагата и си го слагаш отзад във фара някъде да ти събира влагата! Край на проблема!
Така "излекуваха" на един приятел Cayene-а в сервиза на Porsche, като това е официален рилийз на Porsche, за премахване на фабричния дефект на някой Cayene-и! Не се бъзикам има го черно на бяло в сервизния им софтуер.
Така "излекуваха" на един приятел Cayene-а в сервиза на Porsche, като това е официален рилийз на Porsche, за премахване на фабричния дефект на някой Cayene-и! Не се бъзикам има го черно на бяло в сервизния им софтуер.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
в моя фар има .. нещо като пайжинка
поне имаше като го взех едвам забележима, може да се е препекъл паяка, къде я е направил. Понеже е много приятно да ровичкаш там, ще накарам като си слагам ксенон-а да му "одарят един парцал"
Относно Cayene-а .. имат и други грижи особено първия модел като излезе ..
Един приятел си продаде Gemballa-та, защото поскръцваше предницата и нямаше отстраняване .. някакъв фабричен дефект, затова си взе следващия модел на Cayene Turbo и пак го даде на Gemballa .. чисто решение на проблема според мен! 

Относно Cayene-а .. имат и други грижи особено първия модел като излезе ..

- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
Re: Изпотяване на фара.
И на мен на псатчето ми се поти левия фар мазах с силикон но не момага лятото го дърза отворен и понеже е топло водата се изпарява но за зимата няма резултата все се изпотява
намислил сам да го сваля и а го напръскам с безцветен лак целия(без на стъклото) та дано спре да се пълни с вода и изпотява. 

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
Re: Изпотяване на фара.
отде я изкопа тая тема 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”