kakyra написа:Това не го знаех, мислих си че това ГО се прави само да се вземат пари. А какви щети понася това ГО?
до 1 000 000 неимуществени щети
kakyra написа:Това не го знаех, мислих си че това ГО се прави само да се вземат пари. А какви щети понася това ГО?
kakyra написа:Така де, тоест само ако блъснеш някой?
Калоян Кирилов написа:Не, тя жената се оказала разбрана признала си че тя е виновна... и само акт му написали...
kakyra написа:а това, че пешеходците са като свободни електрони по улиците е друг въпрос. Въпроса е, че при положение, че шофьора няма вина, от къв зор му правят акт?
Vask0 написа:Абе хора ,вчера на цариградско, близо до орлов мост мисля, че ме снимаха.Ограничението е 80, а аз май карах с 100.Какво може да ми е наказанието.Пари и точки ли?Въобще никога съм нямал , актове , наказания и някакви други глоби
vw_golf_4_tdi написа:Vask0 написа:Абе хора ,вчера на цариградско, близо до орлов мост мисля, че ме снимаха.Ограничението е 80, а аз май карах с 100.Какво може да ми е наказанието.Пари и точки ли?Въобще никога съм нямал , актове , наказания и някакви други глоби
20лв и някви точки 4-5 май
Vask0 написа:Абе хора ,вчера на цариградско, близо до орлов мост мисля, че ме снимаха.Ограничението е 80, а аз май карах с 100.Какво може да ми е наказанието.Пари и точки ли?Въобще никога съм нямал , актове , наказания и някакви други глоби
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта