допълнителен индикатор как?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
допълнителен индикатор как?
идеята ми е да си монтирам на таблото допълнителен индикатор или може би два.в момента не мога да сложа снимки на таблото, обаче има голямо черно пространство посредата, където са стандартните индикатори но между тях има място за още три. та въпроса ми е ако сложа диод, как да си направя бленда със съответното означение, която да се осветява от диода?някой правил ли е подобно нещто?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
навремето карах опел и в неговото табло имаше доста празни сектори.
всъщност бяха за нещо си, но без крушки./примерно имаше за подгревателни свещи а колата беше бензин./
та в този ред на мисли като свалиш таблото може и да се окаже, че имат някакви бленди с картинки.
какво точно допълнително искаш да индикира?
всъщност бяха за нещо си, но без крушки./примерно имаше за подгревателни свещи а колата беше бензин./
та в този ред на мисли като свалиш таблото може и да се окаже, че имат някакви бленди с картинки.
какво точно допълнително искаш да индикира?
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
със сигурност нямат бленди, понякога на слънце под определен ъгъл се виждат всички индикатори и има 3 празни места.идеята ми е основно за подряване на огледалата да си сложа индикатор, а също и един за аудио системата понеже усилвателя се командва от отделен ключ, а не от плейъра, и понякога може да стане фал ако се забрави пуснат.....та затова се интересувам....да кажем че ще намеря начин да поставя крушка там, ама бленда?
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
smurf написа:със сигурност нямат бленди, понякога на слънце под определен ъгъл се виждат всички индикатори и има 3 празни места.идеята ми е основно за подряване на огледалата да си сложа индикатор, а също и един за аудио системата понеже усилвателя се командва от отделен ключ, а не от плейъра, и понякога може да стане фал ако се забрави пуснат.....та затова се интересувам....да кажем че ще намеря начин да поставя крушка там, ама бленда?
Що не се замислиш да си пуснеш управлението през плеъра, а нека пак да си минава и през допълнителното копче - така като го спреш спираш и стъпалото, а ако искаш музика без стъпалото - спираш отделно от копчето.
smurf написа:много правилно си ме разбрал.....само че....откъде да взема "лист негатив" каквото и да значи това
Имах предвид, че рисуваш негативна рисунка на листа защото на филма черното става бяло и обратното освен ако не е за диапозитиви.
Ако можеш да си го принтнеш на "прозрачка" ще доста по лесно. Рисунката може да я направиш и на Word. В Insert търсиш New drawing при мен е подменю на Picture. Правиш един правоъгълник с дабъл клик близаш в Size и задаваш размера. после си рисуваш каквото искаш.