Километраж Голф 2-от два един
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- _NqKoI_
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: ABF
Re: Километраж Голф 2-от два един
-
momchil.beshkov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте! Стигнал съм с разглобяването до тук. Някои знае ли как да премахна пружинката и месинговата втулка обозначени с червена стрелка, за да стигна до забчатото колелце посочено със синя стрелка, което трябва да залепя за остта му. Благодаря предварително.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ами аз я махах с минусова отвертка, малка, от тези часовникарските. Но трябва много внимателската, защото пружинката може да се изкриви (вече ми се случи един път). Напъваш отдолу и се молиш да излезе по-лесно, голяма мъка е между другото... 

- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
_NqKoI_ написа::oops:и последно какво табло трябва да търся
![]()
sa6i4 написа:Колеги,тъй като си взех табло с оборотомер за Голфарата,но е с VDO 950,а моята е с 935 и мисля,че ще дава доста отклонение в показанията идеята ми е да ги разглобя двете табла и в това с оборотомера да пробвам да внедря моят километраж.Някой правил ли е подобно нещо и имате ли представа дали е постижимо?
Имам един приятел,който на Рейсъра си сложи оборотомер от Кадет в таблото си,но при Голфа не знам дали ще стане...
viewtopic.php?f=45&t=156847
Това табло е преправено точно както колегите казаха в по горните си постове.Просто вадиш скоростомера до 220км. и слагаш другия който е до 200км. за да отчита правилно скороста.

- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте колеги !
имам СПЕШНА нужда от помощ!
става дума за това че се повреди оборотомера на един приятел.Неговия е с 2 букси и в самия оборотомер влизат 4 крачета с буксичка (+ ZA - ZC )само това е за самия оборотомер.Искам да сменя само тази част с оборотомера а другото да си остане същото,но след дълго обикляне намерих километражи само с 1 букса.Като цяло пластмасите зад оборотомера са същите и ще пасне на мястото на стария,но вместо тази буксичка с 4 пинчета,в горния край на оборотомера "мушамата" има 7-8 пресовани като малки нитчета връзки към самия оборотомер
а мястото където стария има букса,на тоя е запушено и няма нищо.Кажете как ще стане от 2та да направя един работещ нормално.
Благодаря ви много предварително!
имам СПЕШНА нужда от помощ!
става дума за това че се повреди оборотомера на един приятел.Неговия е с 2 букси и в самия оборотомер влизат 4 крачета с буксичка (+ ZA - ZC )само това е за самия оборотомер.Искам да сменя само тази част с оборотомера а другото да си остане същото,но след дълго обикляне намерих километражи само с 1 букса.Като цяло пластмасите зад оборотомера са същите и ще пасне на мястото на стария,но вместо тази буксичка с 4 пинчета,в горния край на оборотомера "мушамата" има 7-8 пресовани като малки нитчета връзки към самия оборотомер
Благодаря ви много предварително!
Здравейте. Въпросът ми е в това, че ми попадна дизелово табло и реших да сложа оборотомера на моето табло. Но се оказа, че се разминават в работата/поради това че моят е бензин/. Мога ли да го накарам да показва както трябва макар и до 5000 об/мин.
- Bobcho_82
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: GU+
Няма как да стане търси табло с оборотомер от бензин
ОК. Съгласявам се, но все пак си мисля, че евентоално има вариант.Понеже и сега си показва,но до 700об/мин. Мисля да му махна интеграла който е на пистата отзад и да пробвам кво ще стане/едно голямо нищо ПРЕДПОЛАГАМ/. А в крайна сметка принципа на работа не е ли един и същ? Просто единият е закачен към бубината, а другия към динамото/май/.