антена пасат б5
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- lubo25
- Автомобил: Seat Alhambra Tdi
- Двигател: AUY
антена пасат б5
Здравейте някой прекарвал ли е вътрешна антена на пасат б5 дето се лепят на предното стъкло.
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: антена пасат б5
По-добре се откажи докато е време,защото накрая ще останеш разочарован от резултата и изгубеното време.Ако имаш оригинална антена връзвай нея.Има си вграден усилвател,който върши чудесна работа,а и няма да има разни глупости лепнати по предното стъкло.Но ако все пак си решен да си сложиш от тези лепящите... кажи какво те интересува
- lubo25
Отказах се от тази антена взех една за 10лв тя излезна пълен боклук,казваш че има усилвател оригиналната но той не работи замерих с мултицета горе на тавана и ток до там не идва знам, че оригиналния касетофон подава сигнал на антенния усилвател затова питам за вътрешна антена,изчетох всичко в форума за тия антени и вече подлуднах,сложил съм фм усилвател преди СД-то има ефект но може и повече,то дефакто антената на тавана е само за красота сега а и незнам как се разглабя на седанов пасат 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега потърси из форума имаше схема с която може да се пусне плюс към антенният усилвател направо откъм касетофона. Аз лично след като го направих открих, че има радиа за които не знам, че съществуват.
- Petyoffy
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CBBF 2012
Някой колега беше дал таззи схема:
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Трябва ти фантомно захранване за антенния усилвател на антената, която е на покрива.
viewtopic.php?f=6&t=212764&hilit=%D1%84%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%BE&start=15
viewtopic.php?f=6&t=212764&hilit=%D1%84%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%BE&start=15
- lubo25
Аз антенния усилвател му изкарах 12волта от кабела за автоматичната антена които беше срязан на СД-то правил съм нещо няма значение,обаче сложих и ФМ усилвателче и качеството го подобрих почти на 100% но като сложа СД-то на мястото си и всичко пропада не е напълно но неми харесва.Пробвах с още две усилвателчета и пак същия проблем,като ги рамърдам и станциите се появят,като набутам СД-то и всичко отива на 50%.Като замерих с мултицета какъв ток идва на фабричния усилвател всички станции само що нейзлезнаха с картина
явно н еми работи антената на тавана.