Дръжки без ключалки

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Чет 22 фев 2007 3:16

Колега "Andrian_VT" скоро ми се обади един колега от Свищов и вика как мога да си направя багажника да се отвариа от разстояние(демек да не ходи до отзад)! И след едно топло кафе и 3 цигари проблема беше решен! А самото решение на проблема с багажника на Типото е решение и на твоя въпрос! Идеята е следната-взимаш си 3,5 машинки за централно (1бр.-6лв) сварзваш ги на местото на щангичката която ти откопчава палеца на бравата от колонката! Махаш съответно ключалкате които стават излишни,палчето на кората от вътре на вратата! :idea: Попълваш отворилите се вече дупки на местото на дръжките,китосваш,пръскаш и си 6! Оставяш си само клю1алката на багажника,евентуално ако ти падне Акулматоре да мой да се навреш на Голфи изотзадзе! Естестжено идеята е изпълнима ако имаш аларма с управляващ централното блок! :D

П.П Надявам се отговора ми е бил полезен за по-неразбиращи и скарани с техниката колеги! :wink:

Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Пет 23 фев 2007 23:18

Това не значи ли че като си цъкнеш алармата и освен че ти се отключва колата, ти е отварят и вратите? Или с второ дистанционно? Или на някое от копчетата се задава нова функция?
Ся като се замисля 4-те врати могат някъде от бутони на таблото да се отварят, само за шоферската врата.... :stll think: :dontknow:

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Съб 24 фев 2007 10:53

Bojo написа:Това не значи ли че като си цъкнеш алармата и освен че ти се отключва колата, ти е отварят и вратите? Или с второ дистанционно? Или на някое от копчетата се задава нова функция?
Ся като се замисля 4-те врати могат някъде от бутони на таблото да се отварят, само за шоферската врата.... :stll think: :dontknow:

Мой познат си махна на голфа(2-ка) всички възможни дръжки :lol: Направил е като си отключи колата с централното да му се отваря неговата врата. Другата предна врата се отваря с копче от вътре а багажника някъде покрай задната седалка :) Сложни са му системите... а като си забрави ключа вътре не искам да говоря mhihi

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Съб 24 фев 2007 13:12

DragoGT написа:през багажника

иначе става и да сложиш задни дръжки от 4-врат голф

така бях направил на стария голф 4-те врати без ключалки...

влизането през багажника... :twisted:

Така съм и аз, и 1 път вече влизах екстремно :lol:

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Съб 24 фев 2007 16:40

:wink: Колега "Освирепял" точно за тва стаа реч, че много тарикатско! С дистанционното на алармата си отваряш само твоята врата автоматично без да я отключваш , щото моята система дето ще я правя ще е без патрон,ключалки и тем подобни карантии! Защо са ми вътре в вратата като тя нема да се отваря с ключ? Цъкаш копчето на дист. за алармата , машинката ти опъва лостчето на патрона за отваряне и жлизаш! А заключването е само с хлопване на вратерията! Другата врата да речем ще се отваря посредством копче от вътре,както и багажника(който ще е без номер и ключалка и той) ! :idea: Резервния вариант да не влизаш екстремно е да си скриеш некаде от долу под колата едно жило което да е прекарано до палеца на багажника! Та спират ти АЕЦ-а дърпаш жилото,сезам отвори се и си напред едно предно ! :wink:

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Съб 24 фев 2007 17:07

Един КР сме го направили така с едни приятели без ключалки, обаче е със скрито копче отвън че тия ключове на волана са ни голям проблем :xaxaxa Това за отварянето на вратите си зависи от алармата , принас може да се отвори или лява или дясна.

Върни се в “Направи си сам!”