П.П Надявам се отговора ми е бил полезен за по-неразбиращи и скарани с техниката колеги!
Дръжки без ключалки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16
Колега "Andrian_VT" скоро ми се обади един колега от Свищов и вика как мога да си направя багажника да се отвариа от разстояние(демек да не ходи до отзад)! И след едно топло кафе и 3 цигари проблема беше решен! А самото решение на проблема с багажника на Типото е решение и на твоя въпрос! Идеята е следната-взимаш си 3,5 машинки за централно (1бр.-6лв) сварзваш ги на местото на щангичката която ти откопчава палеца на бравата от колонката! Махаш съответно ключалкате които стават излишни,палчето на кората от вътре на вратата!
Попълваш отворилите се вече дупки на местото на дръжките,китосваш,пръскаш и си 6! Оставяш си само клю1алката на багажника,евентуално ако ти падне Акулматоре да мой да се навреш на Голфи изотзадзе! Естестжено идеята е изпълнима ако имаш аларма с управляващ централното блок!
П.П Надявам се отговора ми е бил полезен за по-неразбиращи и скарани с техниката колеги!
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Bojo написа:Това не значи ли че като си цъкнеш алармата и освен че ти се отключва колата, ти е отварят и вратите? Или с второ дистанционно? Или на някое от копчетата се задава нова функция?
Ся като се замисля 4-те врати могат някъде от бутони на таблото да се отварят, само за шоферската врата....![]()
Мой познат си махна на голфа(2-ка) всички възможни дръжки

- Golf_Blade
- Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
- Двигател: M43B16