Колеги какво мислите за Erisin ES3135V 8 ядрена I just found this on AliExpress: BGN282.33 | Erisin ES3135V 7" Android 12.0 Car Stereo GPS For VW UI Vento Passat Polo MK5/6R T5 Multivan Radio WiFi DSP CarPlay Bluetooth
https://a.aliexpress.com/_EvNFvv2
Монтаж на китайска андроид медия на мястото на оригиналната
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: VW Passat B 5
- Двигател: AMX 2004 4Moution
Re: Монтаж на китайска андроид медия на мястото на оригиналната
Да използвам темата на колегата, някой монтирал ли е такава медия на Пасат 5.5. Аз монтирах на моя, който е с оригинална RNS MFD, но не мога да подкарам бутоните на волана и няма никаква информация от бордната електроника, обороти, отваряне на врати, температура и т.н. Ако някой е свързал успешно да даде някой насоки.
Провери дали си избрал от настройките на медията правилната кола.
Провери също , каква връзка по CAN си избрал .
Колеги, какви медии ползвате? Първата която купих от алито изкара няколко месеца (по-малко от 6), когато колата се беше напекла от слънцето и умря дисплея. Купих втора, с вентилатор и с много екстри, тя умра зимата, пали от време на време, но ако карам повече от час, което не е ОК. Загледах и емаг, имат такива но от външен доставчик, трети път питам за гаранция, но ми дават стандартния отговор: “Ще запитаме доставчика и ще ви върнем на имейла до 2 работни дни”, освен имейли със спам от тях друго не получавам.
От Алито ми отговориха да снимам проблема, снимах им клип как паля колата, навигацията не пали по никакъв начин, с мултицет им меря входящите кабели, които показват наличие на захранване и ми затвориха случая с обяснението, че от клипа не се разбирал какъв е точно проблема.
Та преди да потретя, има ли някой с жива навигация повече от 1-2 години да сподели какво да търся :)
От Алито ми отговориха да снимам проблема, снимах им клип как паля колата, навигацията не пали по никакъв начин, с мултицет им меря входящите кабели, които показват наличие на захранване и ми затвориха случая с обяснението, че от клипа не се разбирал какъв е точно проблема.
Та преди да потретя, има ли някой с жива навигация повече от 1-2 години да сподели какво да търся :)
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Моята е на година и половина и няма проблеми, да чукна на дърво. От Георги Церовски е (Jordito).
Колега, на първата страница има линк към моята медия. Още си работи, 2+32 GB e, Junsun, вече около 2 години. Junsun-ите идват с 3 г гаранция, но са по-скъпи като параметри. Не знам как стои въпроса с връщане и замяна или как се доказва, че е повредена.
Идеята да се купува от емаг, или от продавач в олх примерно за нова медия си заслужва само заради гаранция(ако въобще дават) - инак е просто един посредник между теб и алито, който ти натоварва джоба.
Ще я сменям моята скоро, чакам само някакви намаления в алито, защото визуално ми поомръзна, още не съм избрал точно коя, но ще е от 10.1 “, които се продават, с по-добри параметри, мисля да търся поне 4 рам, поне 8 ядрен по-добър процесор, да има вентилатор, по-добър радио усилвател(тази е със 7388, който е по-слаб, трябва поне 7851) и по-нов Андроид. Ако някой е поръчвал от този тип - да пусне линк.
Идеята да се купува от емаг, или от продавач в олх примерно за нова медия си заслужва само заради гаранция(ако въобще дават) - инак е просто един посредник между теб и алито, който ти натоварва джоба.
Ще я сменям моята скоро, чакам само някакви намаления в алито, защото визуално ми поомръзна, още не съм избрал точно коя, но ще е от 10.1 “, които се продават, с по-добри параметри, мисля да търся поне 4 рам, поне 8 ядрен по-добър процесор, да има вентилатор, по-добър радио усилвател(тази е със 7388, който е по-слаб, трябва поне 7851) и по-нов Андроид. Ако някой е поръчвал от този тип - да пусне линк.
Благодаря за съдействието, от Емаг (без да им правя реклама) ми отговориха след 2 седмици чакане, че гаранцията е 6 месеца. Изчетох европейската директива относно гаранциите, с цел да им върна “няма как под 2 години”, но в случая тези навигации могат да се тълкуват като авточасти, за които минималната гаранция е 6 месеца. Все пак 6 месеца са повече от нищото на алито и най-вероятно ще прежаля малко по-голяма сума, за поне малко гаранция, стискайки палци поне третата да изкара повече от предишните.
Спрял съм се на тази:
https://www.aliexpress.com/item/1005008757137145.html?pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000046539150126%22%7D&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0
Модел T10-2, защото покрива всички очаквания, които имам, че даже идва и с подарък камера.
Още не съм я купил, но когато го направя и монтирам ще обновя темата.
https://www.aliexpress.com/item/1005008757137145.html?pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000046539150126%22%7D&sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0
Модел T10-2, защото покрива всички очаквания, които имам, че даже идва и с подарък камера.
Още не съм я купил, но когато го направя и монтирам ще обновя темата.