Поръчах Нисенс, в описанието пишеше че са запоени ламелите, той даже е по тънък пише 26мм , а НРФ 32мм. Мерси на Мамаму за насоката. 92 лв излезе.
Механизма на чистачките го смених миналата година набързо, че нямах време да оправя стария клеясал механизъм, но го пазя за части в гаража. Понеделник сменях филтър купе, та се бях заврял там и огледах датчика за температурата към парното, проверявах тогава за течове по тръбите. Навряна работа са там скобите, но имам едни гъвкави клещи за скобите, дано стане да бръкна с тях да ги сваля. Схема на болтовете нямам, но клипчета в тубата има достатъчно
https://www.youtube.com/watch?v=On7dVPDda-I&list=LLНе е като за първи път да ровя там, но толкоз надълбоко не съм бъркал. Дълги торксове имам само да стигна до там понеделника, че тогава ще я захващам. Дава ми грешка и на клапата за топло студено на климатика, та ще имам възможност и мотора и да огледам, какъв е проблема. Ако има зор нещо ще питам.

Не че ще ходя на мастор, но питах ей тъй информативно, в Пловдив ми казаха над 350 лв само за труд. Значи толкоз може да заделя да харча на воля.