Toni_Kazi4ane написа: Темата е изключително голяма, хубаво ще да е да се разчисти малко.
Аз моите ги правих на самозалепващо фолио. Отидох в Офис 1 и си ги изкарах. На моите циферблати има чопче което ги спира и малко трдуно ми беше да докарам точното му място за да стане както трябва да стои като оригинално. Естествено не стана както трябва. Изрязването около дисплеите при този на километража стана..... направ си оставих ръцете там. На оборотомера стана по-добре, но макар и добре изрязано остава едно пространство в края на фолиото което не покрива циферблата или с две думи е във въздуха, и ме дразнеше как стои. После го разлепих. Малко oдрасках циферблата и се наложи с черен маркер да мина местата които без да исках одрах. На черна основа бяло фолио.......

Сега като ми остане време мисля да направя нещо черно на което да не се виждат много много кусурите. Така, ако не си сигурен, че не стои добре особено на г3/венто (на другите незнам как е циферблата) не си струва да си губиш времето според мен. И ако не ти харесва гледай да не стои много много това фолио, че после може да имаш големи поражения на циферблатите