иначе ще имам в предвид и такъв от толедо. 75/40
Направи си сам,Bad Look На Passat b3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pe6kata
- VW експерт

- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
Re: Направи си сам,Bad Look На Passat b3
нещо което ми се наби на пръв поглед е че ножа от гти не стига до края на бронята или съм в грешка.
става вече брутално
- mario91
- Автомобил:
- Двигател:
някои да има за продажба направена маска ????
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
pe6kata написа:нещо което ми се наби на пръв поглед е че ножа от гти не стига до края на бронята или съм в грешка.
иначе ще имам в предвид и такъв от толедо. 75/40става вече брутално
На тази снимка ножа е сложен без да се удължава и се вижда че в краищата не стига. На тази снимка вече е удължен. Всички щипки се изрязват и ножа спокойно се огъва по извивките на бронята. По средата се слага допълнително парче, като всичко се хваща с винтчета
За височината - на тази снимка е с 6см по-къси пружини отпред и 4см по къси отзад. Ако приемем че това е 60/40 то тук на око е около 80/50 и не е чак толкова брутално ниско. Евентуално може да има проблем с опиране на гумите в калниците, но това зависи от размера на гумите и джантите.
- puredevotion
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам дали е уместен въпроса . Искам да попитам дали може да се направи маската по същия начин които е описал колегата , но вместо да е Bad Look искам да е права линия.Тоест с един вид фаровете да станат по тясни. (незнам дали изобщо някой ще ме разбере
)
- HukuTyY
- Автомобил: Vw Passat B4
- Двигател: ABF 16v
puredevotion написа:Незнам дали е уместен въпроса . Искам да попитам дали може да се направи маската по същия начин които е описал колегата , но вместо да е Bad Look искам да е права линия.Тоест с един вид фаровете да станат по тясни. (незнам дали изобщо някой ще ме разбере![]()
)
Може колега може,дори това е по лесния вариант

-
metalqgata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само пръсни тая маска с лак, че така с тоя мат стои като подарена 
- Disturbed
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета първо поздравления за ентусиазма много добре се получават проектите ви с предната броня. Искам да ви вкарам една идейка ако не е много нахално разбира се. Така като ви разглеждах снимките и се замислих, всички си правите бед лук на пасаторите, а някой замислял ли се е как ще седи обратната интервенция. Sad look аз лично не съм го виждал, но се опитвам да си го представя, вместо наклон надоло и навътре към емблемата да се направи наклон надоло и навън. Според мен би седяло доста оригинално и интересно. Ако някой намери снимки нека сподели да видим как ще изглежда.
Извинявам се ако това се приема като офф-топик, но тази тема ми се видя най удачна за моето предложение.
Извинявам се ако това се приема като офф-топик, но тази тема ми се видя най удачна за моето предложение.
- puredevotion
- Автомобил:
- Двигател:
HukuTyY написа:puredevotion написа:Незнам дали е уместен въпроса . Искам да попитам дали може да се направи маската по същия начин които е описал колегата , но вместо да е Bad Look искам да е права линия.Тоест с един вид фаровете да станат по тясни. (незнам дали изобщо някой ще ме разбере![]()
)
Може колега може,дори това е по лесния вариант
Meрси колега за инфото.А друг въпрос да попитам ако се сложат от вътрешната част на стеснението рефлектори дали ще светят по - силно фаровете ?! (защото и това си го мислих като вариант
Disturbed написа:Момчета първо поздравления за ентусиазма много добре се получават проектите ви с предната броня. Искам да ви вкарам една идейка ако не е много нахално разбира се. Така като ви разглеждах снимките и се замислих, всички си правите бед лук на пасаторите, а някой замислял ли се е как ще седи обратната интервенция. Sad look аз лично не съм го виждал, но се опитвам да си го представя, вместо наклон надоло и навътре към емблемата да се направи наклон надоло и навън. Според мен би седяло доста оригинално и интересно. Ако някой намери снимки нека сподели да видим как ще изглежда.
Колега имам умения на PS (PhotoShop) ако искаш мога да ти покажа как може да изглежда
Лично на мене ми прилича на припаткал тревоман или на весел пияница

...Агресивния вид повече ме радва
- pe6kata
- VW експерт

много е тъжен 
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
puredevotion написа:Тоест с един вид фаровете да станат по тясни. (незнам дали изобщо някой ще ме разбере![]()
)
Нещо такова ли?Прецени сам дали ти харесва и можеш да пишеш на колегата за инфо
garage_vehicle.php?mode=view_vehicle&VID=1839
- puredevotion
- Автомобил:
- Двигател:
Евала колега.Много яко седи ! Точно за това имам на предвид , но си мисля че ако има Angel Eyes ще седи още по-добре

- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- pe6kata
- VW експерт

сега ако някой каже откакво е този нож ...
стои супер, + това е доста по-компактен от ножа на голф гти. Сложих брооня от Б4, тръгнах да слагам гти нож и се оказа че няма да има каране... и в момента стоя с оригиналния за б4
стои супер, + това е доста по-компактен от ножа на голф гти. Сложих брооня от Б4, тръгнах да слагам гти нож и се оказа че няма да има каране... и в момента стоя с оригиналния за б4
- miti_kamenov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pe6kata написа:сега ако някой каже откакво е този нож ...![]()
Доколкото успях да намеря май само на тоя модел го има :
Seat Ibiza 1.8GTI 16V
Ако някой колега е виждал такъв нож в онлайн сайтовете за авточасти нека пусне линк