иначе ще имам в предвид и такъв от толедо. 75/40

pe6kata написа:нещо което ми се наби на пръв поглед е че ножа от гти не стига до края на бронята или съм в грешка.
иначе ще имам в предвид и такъв от толедо. 75/40става вече брутално
puredevotion написа:Незнам дали е уместен въпроса . Искам да попитам дали може да се направи маската по същия начин които е описал колегата , но вместо да е Bad Look искам да е права линия.Тоест с един вид фаровете да станат по тясни. (незнам дали изобщо някой ще ме разбере![]()
)
HukuTyY написа:puredevotion написа:Незнам дали е уместен въпроса . Искам да попитам дали може да се направи маската по същия начин които е описал колегата , но вместо да е Bad Look искам да е права линия.Тоест с един вид фаровете да станат по тясни. (незнам дали изобщо някой ще ме разбере![]()
)
Може колега може,дори това е по лесния вариант
Disturbed написа:Момчета първо поздравления за ентусиазма много добре се получават проектите ви с предната броня. Искам да ви вкарам една идейка ако не е много нахално разбира се. Така като ви разглеждах снимките и се замислих, всички си правите бед лук на пасаторите, а някой замислял ли се е как ще седи обратната интервенция. Sad look аз лично не съм го виждал, но се опитвам да си го представя, вместо наклон надоло и навътре към емблемата да се направи наклон надоло и навън. Според мен би седяло доста оригинално и интересно. Ако някой намери снимки нека сподели да видим как ще изглежда.
Извинявам се ако това се приема като офф-топик, но тази тема ми се видя най удачна за моето предложение.
puredevotion написа:Тоест с един вид фаровете да станат по тясни. (незнам дали изобщо някой ще ме разбере![]()
)
pe6kata написа:сега ако някой каже откакво е този нож ...![]()
стои супер, + това е доста по-компактен от ножа на голф гти. Сложих брооня от Б4, тръгнах да слагам гти нож и се оказа че няма да има каране... и в момента стоя с оригиналния за б4
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта