ABSOLUT написа:Пристигна ми часта втора употреба.
Някой беше постнал един много добър линг с много нагледни инструкции със снимки за 1Z, мисля че линка беше на английски. Сеща ли се някой? Дори показваха кабела как се сглобява. Ебаси, как не мога да се сетя къде го гледах.
Сега намерих това http://christiantena.pwp.blueyonder.co.uk/motor/vag/tdi/ccs.html
От къде бре Пацко, се сдоби с това нещо???

-при мен е така/.За мен обаче най-голямата дилема е къде да си намеря бутон дето да не изглежда "универсално грозен" - колкот и да е смешно задачката не е никак лесна
 -при мен е така/.За мен обаче най-голямата дилема е къде да си намеря бутон дето да не изглежда "универсално грозен" - колкот и да е смешно задачката не е никак лесна   ta vaprosa mi e Rabbit_TDI ti mai si s sy6tiq motor kato moq kak moga da zaka4a kabelite kam kompa 4e i az q nqmam tazi byksa az imam samo dve takiva kato teq na snimkata no ednata e s 3 a drygata s 5 jici i sa zaka4eni kam by6onierata
 ta vaprosa mi e Rabbit_TDI ti mai si s sy6tiq motor kato moq kak moga da zaka4a kabelite kam kompa 4e i az q nqmam tazi byksa az imam samo dve takiva kato teq na snimkata no ednata e s 3 a drygata s 5 jici i sa zaka4eni kam by6onierata