CoZmO написа:Хора, я кажете за Пасат Б3 какви стрелки стават, че взех от Голф 4 и не стават...
колега понеже на мен ми трябват стрелки и маи от четворка стават дай да измислим нещо ако не ги слагаш на пасата
CoZmO написа:Хора, я кажете за Пасат Б3 какви стрелки стават, че взех от Голф 4 и не стават...
mastersound написа:Колеги я можете ли да ми помогнете.. След като пусна габарити/фарове таблото ми светва и като мина през дупка изгасваИзключвам и пак включвам фаровете и присветва и изгасва и така вкл/изкл присветва изгасва .. Я кажете от какво може да е да знам какво да гледам,че много гадно без светлина..Накрая ще го вържа директно към габаритите
mastersound написа:Някъде да ме насочиш къде точно да гледам
ivanvalchev78 написа:Може да са ти нагорели фасунките в таблото,виж дали гасне и осветлението на копчетата на парното.при мен едната крушка в таблото не светеше ,свалих го да я сменя -оказа се здрава,беше нагоряла пластвасата на цокълчето и.Сложих си две парчета диодна лента, като директно запоих кабелите на пистите на които се завива крушката.
thunderstorm_11 написа:искам да попитам някой може ли да ми каже как се вързва тоя неонов маркуч купих си 1 метър и с него ми дадоха една приставка от която излизат 4 кабелчета 2та червен и черен другите 2 черни мъчих се как ли не и не иска да светва тоя кабел моля някой който е връзвал да ми даде съвет
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта