Интериорно тарикатско осветление
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Тая врътка ти ли си я сложи? Изгасват със закъснение само ония двойните плафони (при по-скъпите модели) А плавно маи нито едно VW не гасне, такаче трябва сами да открием топлата вода Noniksisoft написа:На мене на 2-ката ми е със закъснение, но има една врътка дето можеш да регулираш колко да ти е закъснението.

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
didodi написа:Ми Ники пази си голфа че почвам да го тарся :twisted Незнаех че 2-ките са толкова отворени и имат такава екстара bowdown
Май не ме разбра. Не такова дето гасне постепенно, а може да се регулира колко време да стои светната лампата преди да загасне.
Имаче го пазя, застрахован е в застрахователно дружество "Не пип че пляс".

Що бе Васе?
Имаме следната ситуация.
Ключа ми е 3 позиционен.
- напълно изгасен
- да регира на отворена врата, има си закъснение - стандартно ( гасне обаче като поставиш ключа )
- да свети постоянно
Та значи на втората позиция му се закача един голям електролитен кондензатор, който се зарежда когато има напрежение. Когато това време изтече и няма захранване, то крушката ще почне да черпи от кондензатора и ще се получи ефекта на плавно изгасване.. ( fade effect ).
Аз мисля че ще стане.
Имаме следната ситуация.
Ключа ми е 3 позиционен.
- напълно изгасен
- да регира на отворена врата, има си закъснение - стандартно ( гасне обаче като поставиш ключа )
- да свети постоянно
Та значи на втората позиция му се закача един голям електролитен кондензатор, който се зарежда когато има напрежение. Когато това време изтече и няма захранване, то крушката ще почне да черпи от кондензатора и ще се получи ефекта на плавно изгасване.. ( fade effect ).
Аз мисля че ще стане.