Надхитри крадеца :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- tarza999
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Надхитри крадеца :)
пък аз преди си мислех да го махам

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
tarza999 написа:пък аз преди си мислех да го махам![]()
![]()
Колегата имаше в предвид за предложението което е направил колегата за 800V ,а не за твоята чип карта

-
- Автомобил:
- Двигател:
аз пък си мислех за един електрически детонатор от 5 конски сили под тапицерията на седалката пък каквото стане 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
щеми е интересно да гледам как летиш с твоята кола 

- kakyra
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.6
Аз се бях замислял за една мн сложна схема, при която трябва цялото тапицирване на седалката да се смени. Малко шантаво но мн. ефикасно, скъпо, тамън за нови коли и някой който иска да си я пази. Една платформа с мн. и малки на брой иглички или нещо тънко. Тази платформа при пускане на алармата, да минава през дупчици като седалките с дишашта тапицерия. В самата платформа да се дръпне ток, и при пускане иглите се вдигат и са пълни с ток, някой сяда и познавате какво ще усети (дупен дискомфорт). При спиране на алармата тези иглички се пребират в платформата и такам. Мисля като забогатея малко да си направя експеримент и да пробвам една такава система.
- Ivaile
- Автомобил: Touran
- Двигател: BSE 2008
Понеже сме на ниво идеи се сещам,че може и електрошок да се използва-60 000V добре действат... Въпрос на въображение е свързването му!
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Щи кажа една истина но не я казвай на никого
-една мн сложна система има една камара части които във всеки един момент могат да дадат фира.Представи си семейна идилия-пътуваш ти жена ти(ако имаш) децата (също ако има)на семейна разходка със личното си МПС.И изведнъж както си приказвате и усещаш .. дупен дискомфорт...при което ти се мяташ върху жена си и ....нататъка оставям на въображението ти

- kakyra
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.6
АХахха
знам го това
пределно ясно ми е. То ако беше нещо несигорно ей така да го кажа, нямаше да вметна, че ще излезне мн. скъпо. Сега казвам идеята, дай боже след година две три да си направя нещо такова. Сигорноста ще е на първо място 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
а може и вибратор с вграден елекрошок,хем щети масажира задните части,хем и ток щети пуска за по интересно,тогава няма да скачаш върху женаси,а ще си стоиш на ду....то 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
enigma79 написа:а може и вибратор с вграден елекрошок,хем щети масажира задните части,хем и ток щети пуска за по интересно,тогава няма да скачаш върху женаси,а ще си стоиш на ду....то

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тука щом и до вибратори с ток стигнахме
....

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега номера е никой да не го вижда......от каде си сигурен че някой майстор-диагностик не играе с айдуците?И ти като му покажеш скритата букса и забрави за трафове,напрежения и т.н. 

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
ами да защото може би идеята на темата се измести към "как да откажем крадеца от посегателство над любимата ни марка автомобили"
и идеята за електрошок е добра, както и някаква система с пружини и заострени шишове за в задника, също так има и кофти на мирис химии както и невро-паралитични спрейчета.
методите могат да са малко крайни но гарантират че тоя изпатил крадец ням да доближи голф вече през живота си
и идеята за електрошок е добра, както и някаква система с пружини и заострени шишове за в задника, също так има и кофти на мирис химии както и невро-паралитични спрейчета.

методите могат да са малко крайни но гарантират че тоя изпатил крадец ням да доближи голф вече през живота си