IvailoOo написа:Колега..извинявай..ама виж ся. Това фолио от 4лв. е възможно най-големия боклук. А и другото което е не виждам на коя кола изобщо се налага сваляне на корите.Аз за момента ползвам фолио 5% на JANEY(на цена около 15лв. малката рола) и съм г/д доволен.Не се надрасква,при нагряване не се сбръчква като дърт ***и не пожълтява за няма и година
lou написа:Колега ще ти дам 1 съвет - за Варна незнам но.. тук в Шумен има един който ги прави професионално, затъмнявал е на доста колеги от Шумен стъклата и са напълно доволни от работата му.Цената за затъмняване доколкото знам е за заден прозорец+задни странични е 50 лв.Ако искаш мога да ти дам телефон на ЛС
calidad написа:lou написа:Колега ще ти дам 1 съвет - за Варна незнам но.. тук в Шумен има един който ги прави професионално, затъмнявал е на доста колеги от Шумен стъклата и са напълно доволни от работата му.Цената за затъмняване доколкото знам е за заден прозорец+задни странични е 50 лв. :) Ако искаш мога да ти дам телефон на ЛС:
Клега и аз съм от Шумен и искам да си затъня стъклата моля те да ми дадеш телефона на този човек.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта