Търся колега за затъмняване на стъкла-ВАРНА

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Re: Търся колега за затъмняване на стъкла-ВАРНА

Мнениеот IvailoOo » Нед 05 фев 2012 0:16

Колега..извинявай..ама виж ся. Това фолио от 4лв. е възможно най-големия боклук. А и другото което е не виждам на коя кола изобщо се налага сваляне на корите.Аз за момента ползвам фолио 5% на JANEY(на цена около 15лв. малката рола) и съм г/д доволен.Не се надрасква,при нагряване не се сбръчква като дърт *** :lol: и не пожълтява за няма и година :)

Потребителски аватар
Вълков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Вълков » Нед 05 фев 2012 9:15

IvailoOo написа:Колега..извинявай..ама виж ся. Това фолио от 4лв. е възможно най-големия боклук. А и другото което е не виждам на коя кола изобщо се налага сваляне на корите.Аз за момента ползвам фолио 5% на JANEY(на цена около 15лв. малката рола) и съм г/д доволен.Не се надрасква,при нагряване не се сбръчква като дърт *** :lol: и не пожълтява за няма и година :)

Не съм казал че е хубаво, но ако ще лепя за първи път фолио предпочитам да съм назад с 4лв, а не с 15. На коли с 4 врати по - добре става да се подпъхне малко фолиото под кората, за да не е при сваляне на прозореца да се разлепи. От китайското лепихме на колата на един приятел уж временно за постоянно и вече над година няма никакъв проблем - още повече че за 2лв всеки месец може да си го сменяш :да:

centa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот centa » Сря 08 фев 2012 20:05

Вълков , съгласен съм с теб.Луди пари за фолио ... нещо не се връзва.Ако ще се дават много пари - туниране и толкова!

Потребителски аватар
calidad
Автомобил: Golf 4
Двигател: 2.0 AZH 4motion
Контакти:

Мнениеот calidad » Съб 07 апр 2012 18:36

lou написа:Колега ще ти дам 1 съвет - за Варна незнам но.. тук в Шумен има един който ги прави професионално, затъмнявал е на доста колеги от Шумен стъклата и са напълно доволни от работата му.Цената за затъмняване доколкото знам е за заден прозорец+задни странични е 50 лв. :) Ако искаш мога да ти дам телефон на ЛС :wink:

Клега и аз съм от Шумен и искам да си затъня стъклата моля те да ми дадеш телефона на този човек.

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Пет 13 апр 2012 19:35

Колегата Sachmata ми ги затъмни да е жив и здрав, станаха супер !!!

Потребителски аватар
aerg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aerg » Съб 21 мар 2015 11:00

calidad написа:
lou написа:Колега ще ти дам 1 съвет - за Варна незнам но.. тук в Шумен има един който ги прави професионално, затъмнявал е на доста колеги от Шумен стъклата и са напълно доволни от работата му.Цената за затъмняване доколкото знам е за заден прозорец+задни странични е 50 лв. :) Ако искаш мога да ти дам телефон на ЛС :wink:

Клега и аз съм от Шумен и искам да си затъня стъклата моля те да ми дадеш телефона на този човек.

Колеги и на мен ми трябва номера на човека от Шумен който затъмнява стъкла, благодаря предварително!

aleks.76
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleks.76 » Съб 21 мар 2015 11:54

Аз лично при Красьо (до сините плочки )си затъмнявах стъклата. Излезе ми 120лв. Беше преди 9-10 месеца и засега нямам забележки.

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Сря 01 апр 2015 19:04

Slawi folio Колегата ми затъмни всички стъкла и стоповете, на народни цени с Хамериканско фолио. Тел за връзка на лично или в фиса директно с него ;)

ico_9005
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ico_9005 » Вто 16 фев 2016 18:30

Slav Folio много добро качество нормални цени.Момчето е много кадърно разбира си от работата ходил е на обучение. Препоръчвам го силно.

Потребителски аватар
vanesto
Автомобил: Octavia 3 FL
Двигател: DGTE 2018

Мнениеот vanesto » Пон 14 мар 2016 11:00

И аз ходих в събота при него, затъмни ми две стъкла и ми оправи стъклоповдигачите на две врати общо за 3ч. Наистина работи много добре и си изпипва нещата.

Върни се в “Направи си сам!”