''Тунинг'' на копчето за аварийни светлини на Голф 4 ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sasho_sb
- Автомобил: Vw Golf mk3
- Двигател: AEE 1996
тунинг на релето
Здравей!Аз така си реших проблема /Г3 ,АЕЕ/.Релето при мен е номер 21.Просто го преместих да цъка на двигателя .Необходими са ти 3 кабела по 1,2 м -1,5 мм2 /диаметър / ,3 кабелни обувки "мъжки" и 3 "женски". Изваждаш релето ,на местата на крачетата поставяш мъжките краища на кабелите ,харесваш си място при двигателя поставяш съответните женски краища на съответните крачета на релето ,изолираш ,закрепваш релето и колицата ти е обезшумена .Успех.
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Re: тунинг на релето
sasho_sb написа:Здравей!Аз така си реших проблема /Г3 ,АЕЕ/.Релето при мен е номер 21.Просто го преместих да цъка на двигателя .Необходими са ти 3 кабела по 1,2 м -1,5 мм2 /диаметър / ,3 кабелни обувки "мъжки" и 3 "женски". Изваждаш релето ,на местата на крачетата поставяш мъжките краища на кабелите ,харесваш си място при двигателя поставяш съответните женски краища на съответните крачета на релето ,изолираш ,закрепваш релето и колицата ти е обезшумена .Успех.
То при теб става тая схема ама на 4-ката релето е съчетано с копчето на авариините и няма как да преместя това копче в двигателния отсек или другаде.
Още карам с дранчащите мигачи

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Dorian написа: Още карам с дранчащите мигачи
Онзи ден се возих в новия ML. Ако чуеш как му чаткат мигачите, твойте ще ти се струват като симфония на Бетовен.
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Luciano написа:Dorian написа: Още карам с дранчащите мигачи
Онзи ден се возих в новия ML. Ако чуеш как му чаткат мигачите, твойте ще ти се струват като симфония на Бетовен.
Аз мислех че само калпаците от VW правят такива изпълнения...

Добре де само на мен ли ми прави впечатление че много тракат мигачите,защото не виждам колегите с четворки да споделят тази моя неволя

- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dorian написа: Добре де само на мен ли ми прави впечатление че много тракат мигачите,защото не виждам колегите с четворки да споделят тази моя неволя
На всички си тракат, просто хората си мълчат

- goderzi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rele
и мен ме подразни преди няколко дена...
трябваше да стоя в колата 5/6 минути и се изнервих
та сега ми мина през ум...
дали не може това реле да се закара при двигателя
вън да си цъка колкото си иска...
упс... вече е споменато това...
трябваше да стоя в колата 5/6 минути и се изнервих

та сега ми мина през ум...
дали не може това реле да се закара при двигателя

вън да си цъка колкото си иска...

упс... вече е споменато това...

- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Реленцето като си цъка и загрява - нормално - електромагнит ... На много автомобили на 15+ години си личи леко дефектирала пластмасата от понагряване поради прекомерно дълго експлоатиране на мигачи . Облечено във вата лятото незнам какъв ефект би имало това върху реленцето . Въпреки всичко , ако има зумерче което да пиука с мигача е много гадно , на маторчетата ги слагат такива и лично съм премахвал такова , ама после си караш на мигач...те нямат автоматично изключване . Ползата не е кой знае колко голяма от заглушаването де - поне според мен , нова кола , няма да се чува кат на голф 1, 2
Поздрави!

Поздрави!