Здравейте,колеги!Темичката е стара,но ЗЛАТНА,както се казва!Дойде и моя ред за конверсия от барабани към дискове!Както и да е ,сдобих се с всичко необходимо за това,като смятам да остана с моя мост.Естествено трябваше да ревизирам основно апаратите (Гирлинг - 38 б.а.).За целта си закупих ремонтни комплекти и започнах......Тук е мястото да споделя,че без това което прочетох и видях тук , НИКОГА нямаше да се справя сам със зегерката

.Благодаря на всички - ГОЛЕМИ сте особено на колегата Vankata__098,за перфектното обобщение и снимков материал

.Всичко по разглобяването и зглобяването мина гладко с много малко хранитби към Ханс

!Такааа,крайният резултат;Перфектно движещи се на ръка апарати,с нови гумички (всички),и пръснати черен мат

.Добреее,ама...При зглобяването на втория апарат,при пробата дали се движи лосчето на ръчната лесно изникна следния проблем (който на другия апарат не се появи...) като бутна лосчето,буталото мърда нагоре,но не се връща???? И така като бутам лоста няколко пъти и буталото изкача цялото,все едно съм го развил

.Аз пак го навивам и пак същата работа.Първо си помислих,че не съм уцелил чопчето на голямата шайба под зегерката,и болта на който се навива буталото превърта,Защото на няколко пъти като навивах буталото след като изкачаше,то не искаше да се навие докрай,а се въртеше безкрайно....Но това е невъзможно,защото ако е така в никакъв случай намаше да мога сложа зегерката.След около 20 изкачания на буталото,и респективно завивания след това накрая успях да го навия докрай и да ви питам:Какво може да е станало Д..ба м...у???С другия апарат пробвах 100пъти бутах лоста,буталото си се връща без проблем???