Smoke написа:при 3ката няма да е много по-различно...ама там много смисъл не виждам...до колкото си спомням на 3ката чистачките са скрити при изключено положение
въпроса е и ние с 3'ките да сме в играта

lucky7o написа:Извинявам се за въпроса може би е малко глупав (чел съм преди,но не ми се търси отново) Защо се удължава рамото с 1 см ?? За да застане в средата на колата (а не леко в ляво) ? И как се прави след това да се движи чистачката по цялото стъкло (да и се увеличи хода) ?
Благодаря! Знам че има търсачка,мога и да чета,но ако не ви е много трудно някой да ми отговори
biostrong написа:lucky7o написа:Извинявам се за въпроса може би е малко глупав (чел съм преди,но не ми се търси отново) Защо се удължава рамото с 1 см ?? За да застане в средата на колата (а не леко в ляво) ? И как се прави след това да се движи чистачката по цялото стъкло (да и се увеличи хода) ?
Благодаря! Знам че има търсачка,мога и да чета,но ако не ви е много трудно някой да ми отговори
рамото се удължава с 1-1,2 см именно за да ходи чистачката по цялото стъкло а иначе да ти седи в средата се регулира като самото рамо го отвиеш от мотора и си го преместиш кадето ти е кеф на тебе
Smoke написа:12 мм трябва да удължиш![]()
от край до край че да слиза до уплътнението няма да го докараш
пп. виж моята в гаража...не съм я центровал точно...но като я пусна долната част на перото опира в уплътнението...но не цялото перо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта