radotom написа:jetttlii написа:Тази част и на мен ми се опъва, колеги къде е чалъма ???didoriginal написа:Колеги, имам въпросче относно смяната на осветлението на копчетата. Проблема е, че не мога да стигна до самите бленди под копчето - не мога да го разглобя цялото. Някой има ли идея как става?
На В3 е лесно, защото това се маха, сканираш си го и го пускаш на транспарантно фолио с каквито искаш цветове
На Джетата ще е по-сложничко, но не чак толкова
atito_1983 написа:имфото което ми дадохте е страхотно...наистина много ми допадна как става и имам вапроси кам вас о6те ....
1 По снимките на "мариоваси" неро4но ли си направил така 4е да се мешат цветовете?
2 Гледам снимките и със синята светлина и питам дали и 4ервеното не може да стане син (има в предвид малките 4ерти4ки на коп4етата)
3 Не разбрах някои дали е преброил колко са общият брои на диодите за да знам какжо коли4ество да си купя?
4 На вратите кадето са ми коп4етата за ел.стъклата трудно ли се разглобяват
5 А на километража кофти ли им е смяната?
ДАНО НЕ СЪМ МНОГО НАХАЛЕН С ТОЛКОВА МНОГО ВЪПРОСИ , НО ЗНАМ 4Е САМО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ С ИНФОРМАЦИЯ ПОНЕЖЕ ОТ ТОЗИ ФОРУМ НАУ4АВАМ СУПЕР МНОГО НЕЩА КОИТО НАДАЛИ ЩЕ МОГА ДА НАУЧА ДРУГАДЕ!
ОЩЕ ЕДИН ПЪТ МНОГО БЛАГОДАРЯ!
dangera написа:radotom написа:jetttlii написа:Тази част и на мен ми се опъва, колеги къде е чалъма ???didoriginal написа:Колеги, имам въпросче относно смяната на осветлението на копчетата. Проблема е, че не мога да стигна до самите бленди под копчето - не мога да го разглобя цялото. Някой има ли идея как става?
На В3 е лесно, защото това се маха, сканираш си го и го пускаш на транспарантно фолио с каквито искаш цветове
На Джетата ще е по-сложничко, но не чак толкова
Колега какво е това "транспарантно фолио"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и какъв е мащаба,че като го принтирах на хартия излезна много голямо
dangera написа:Някой няма ли да ми обясни как става това и от къде се взимат материали ПЛС.![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта