Освежаване на пластмасовите брони

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Освежаване на пластмасовите брони

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 25 фев 2011 20:29

Преди 1 година, бях на същия хал! Ходих в един магазин за авто бои! Предложиха ми специален шреи за брони! 9 лева мисля че беше, да чукна на дърво, за сега няма промяна в цвета, тъмно черно си е!

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Пет 25 фев 2011 20:32

Момчета като можете да минете за без пари с пистолета..... какво толкова го обсъждате :D

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пет 25 фев 2011 21:16

KadROo написа:Момчета като можете да минете за без пари с пистолета..... какво толкова го обсъждате :D

Ееее кажи каде са тея пистолети без пари да взема 5-6 mhihi

Потребителски аватар
turrisi
Автомобил: AUDI
Двигател:

Re:

Мнениеот turrisi » Пет 25 фев 2011 21:21

valyo_v написа:я и аз да се включа ;) преди доста време (година две) ре6их да си поосвежа и аз броните (голф2 тясната броня)макар 4е си бяха сравнително добре и попитах в магазин4ето за автоаксесоари до нас за не6то такова.. ии мацката ми предложи за 4лв едно което наподобява боя за обувки с гъби4ката отпред:) мислех 4е за 4лв 6те е ташак работа,но все пак .. из4истих ги добре и ги минах внимателно с тва 4удо иии потъмняха но мислих 4е след първата автомивка и 6те е долу бои4ката,но уви.. редовно колата я мият със препарати но все о6те не е мръднала бронята! на брато4ед ми му дадох да сложи на мерцедеса им.. тои като го нацапа.. о6те и о6те не може да го махне от боята на колата... макар 4е пробва с мн препарати..
така 4е колеги .. съвета ми е без пистолети и тн.. да не направите някои гаф.. просто си потърсвте от тая бои4ка по магазините за автоаксесоари и сте готови ;) УСПЕХ

в жабката на колата ми е.....4.80 днес съм го купил.........пробвано вече 5-ти месец никакъв проблем........просто не ми се слиза до паркинга....утре съм му написал името...ГАРАНТИРАМ!!....от магазин за тунинг...в Монтана...поне така пишеше на магазина!!!

Потребителски аватар
turrisi
Двигател:

Мнениеот turrisi » Пет 25 фев 2011 21:24

трябва само хубаво да се РАЗНАСЯ....защото остава като пяна на брони ,решетки, лайсни и каквото решите!!!

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Пет 25 фев 2011 21:25

kristianatanasov написа:
KadROo написа:Момчета като можете да минете за без пари с пистолета..... какво толкова го обсъждате :D

Толкова ли не можеш да вземеш на заем от някой познат , те не са за еднократна употреба тез пистолети...

Потребителски аватар
danailr
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AVF 2001

Мнениеот danailr » Пет 25 фев 2011 21:59

KadROo написа:
kristianatanasov написа:

Толкова ли не можеш да вземеш на заем от някой познат , те не са за еднократна употреба тез пистолети...

Остави ги колега,да си мажат с каквото искат.
Показан е ефекта от пистолета на предишната страница(моят Пасат),
става по-бързо и от мазането с каквито и да са препарати.

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пет 25 фев 2011 22:12

KadROo написа:Толкова ли не можеш да вземеш на заем от някой познат , те не са за еднократна употреба тез пистолети...

Не е това въпроса,ама така си го написал....Иначе не оспорвам качествата на пистолета за горещ въздух,ама не всеки би си купил пищова само заради броните.Аз имам но не съм го взел заради броните......
А и реално погледнато един читав пищов е 50+лв. сметни го това в мазила и боя за обувки :) ще ти стигнат за 10години.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пет 25 фев 2011 22:14

20 лв е най-евтиния ментак с 2 години гаранция
колко струват мазилата на търтъл за брони mhihi
пистолета го правиш веднъж
не помня вече колко време мина от както правих на голфа броните и си стоят перфе 8)

kristianatanasov написа:А и реално погледнато един читав пищов е 50+лв. сметни го това в мазила и боя за обувки :) ще ти стигнат за 10години.

:screwy
а бе колега... вместо да мажеш всеки месец вземи ги направи веднъж за винаги и мирясай :twisted:
ама то така е българина... да се мъчи ама на аванта да е mhihi да си минал метър
остави балъците дето са си купили пистолет за едните брони mhihi

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Пет 25 фев 2011 23:19

parno написа: :screwy
а бе колега... вместо да мажеш всеки месец вземи ги направи веднъж за винаги и мирясай :twisted:

:) Аз пак ти казвам-Имам пистолет....ама просто си ми доставя удоволствие да отделиш 2часа за колата като е топло времето да си я измия ,да се погрижа за брони,лайсни,гуми,вътре да я почистя-всичко както си му е реда,без бързане а и с боята за обувки я мажа 2-3пъти годишно и се си лъщи :ihaaaaa
А и случайно ако има петна по боята с едно парцалче си готов,а стане ли на мехури от пищова,парцала няма да го оправи :)

Потребителски аватар
turrisi
Двигател:

Мнениеот turrisi » Съб 26 фев 2011 13:56

Обещаното от вчера.....това е като боя за обувки(смисъл-така прилича шишенцето).....на него пише.....Auto MAX....czernidlo do zderzakow....TRWALA GLEBOKA CZERN...........а предполагам това е производителя...пише го отзад(на цялото шише няма никъде на БГ)...Inco-Veritas S.A.
Oddzial w Gorze Kalwarii GChG
05-530 Gora Kalwaria,ul. Towarowa 8
Tel. (022) 71-15-900
http://www.inco-veritas.com.pl

....от доволен по доволен....вече 5-6 месеца никакъв проблем...4.80 лв

Потребителски аватар
Disturbed
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Disturbed » Съб 26 фев 2011 14:08

Добре аз имам въпрос! Минах с пистолета миналата година, ефекта беше супер но като го мина примерно с някои препарат за почерняване, пак става почерно, кажете с какво да ги мина тия брони че да станат черни като смъртта :lol:

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Съб 26 фев 2011 17:03

Disturbed написа:Добре аз имам въпрос! Минах с пистолета миналата година, ефекта беше супер но като го мина примерно с някои препарат за почерняване, пак става почерно, кажете с какво да ги мина тия брони че да станат черни като смъртта :lol:

eй с това става

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пет 01 апр 2011 13:42

A какво става като се мине през водоструйка с тези мазила ??? Ще шурнат ли ? mhihi

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Пет 01 апр 2011 14:46

не просто като че ли разтапят повърхностния слой на пластмасата-силно казано.Нали след третиране се избърсва хубаво и стои мазно черно но без да цапа.Моя препарат вече 2 години държи-зависи и от това колко я държиш колата на слънце.

Върни се в “Направи си сам!”