Освежаване на пластмасовите брони
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Освежаване на пластмасовите брони
Преди 1 година, бях на същия хал! Ходих в един магазин за авто бои! Предложиха ми специален шреи за брони! 9 лева мисля че беше, да чукна на дърво, за сега няма промяна в цвета, тъмно черно си е!
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Момчета като можете да минете за без пари с пистолета..... какво толкова го обсъждате 

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
KadROo написа:Момчета като можете да минете за без пари с пистолета..... какво толкова го обсъждате
Ееее кажи каде са тея пистолети без пари да взема 5-6

- turrisi
- Автомобил: AUDI
- Двигател:
Re:
valyo_v написа:я и аз да се включапреди доста време (година две) ре6их да си поосвежа и аз броните (голф2 тясната броня)макар 4е си бяха сравнително добре и попитах в магазин4ето за автоаксесоари до нас за не6то такова.. ии мацката ми предложи за 4лв едно което наподобява боя за обувки с гъби4ката отпред:) мислех 4е за 4лв 6те е ташак работа,но все пак .. из4истих ги добре и ги минах внимателно с тва 4удо иии потъмняха но мислих 4е след първата автомивка и 6те е долу бои4ката,но уви.. редовно колата я мият със препарати но все о6те не е мръднала бронята! на брато4ед ми му дадох да сложи на мерцедеса им.. тои като го нацапа.. о6те и о6те не може да го махне от боята на колата... макар 4е пробва с мн препарати..
така 4е колеги .. съвета ми е без пистолети и тн.. да не направите някои гаф.. просто си потърсвте от тая бои4ка по магазините за автоаксесоари и сте готовиУСПЕХ
в жабката на колата ми е.....4.80 днес съм го купил.........пробвано вече 5-ти месец никакъв проблем........просто не ми се слиза до паркинга....утре съм му написал името...ГАРАНТИРАМ!!....от магазин за тунинг...в Монтана...поне така пишеше на магазина!!!
- turrisi
- Двигател:
трябва само хубаво да се РАЗНАСЯ....защото остава като пяна на брони ,решетки, лайсни и каквото решите!!!
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
kristianatanasov написа:KadROo написа:Момчета като можете да минете за без пари с пистолета..... какво толкова го обсъждате
Толкова ли не можеш да вземеш на заем от някой познат , те не са за еднократна употреба тез пистолети...
- danailr
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AVF 2001
KadROo написа:kristianatanasov написа:KadROo написа:Момчета като можете да минете за без пари с пистолета..... какво толкова го обсъждате
Толкова ли не можеш да вземеш на заем от някой познат , те не са за еднократна употреба тез пистолети...
Остави ги колега,да си мажат с каквото искат.
Показан е ефекта от пистолета на предишната страница(моят Пасат),
става по-бързо и от мазането с каквито и да са препарати.
- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
KadROo написа:Толкова ли не можеш да вземеш на заем от някой познат , те не са за еднократна употреба тез пистолети...
Не е това въпроса,ама така си го написал....Иначе не оспорвам качествата на пистолета за горещ въздух,ама не всеки би си купил пищова само заради броните.Аз имам но не съм го взел заради броните......
А и реално погледнато един читав пищов е 50+лв. сметни го това в мазила и боя за обувки

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
20 лв е най-евтиния ментак с 2 години гаранция
колко струват мазилата на търтъл за брони
пистолета го правиш веднъж
не помня вече колко време мина от както правих на голфа броните и си стоят перфе
а бе колега... вместо да мажеш всеки месец вземи ги направи веднъж за винаги и мирясай
ама то така е българина... да се мъчи ама на аванта да е
да си минал метър
остави балъците дето са си купили пистолет за едните брони
колко струват мазилата на търтъл за брони

пистолета го правиш веднъж
не помня вече колко време мина от както правих на голфа броните и си стоят перфе

kristianatanasov написа:А и реално погледнато един читав пищов е 50+лв. сметни го това в мазила и боя за обувкище ти стигнат за 10години.

а бе колега... вместо да мажеш всеки месец вземи ги направи веднъж за винаги и мирясай

ама то така е българина... да се мъчи ама на аванта да е

остави балъците дето са си купили пистолет за едните брони

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
parno написа:![]()

А и случайно ако има петна по боята с едно парцалче си готов,а стане ли на мехури от пищова,парцала няма да го оправи

- turrisi
- Двигател:
Обещаното от вчера.....това е като боя за обувки(смисъл-така прилича шишенцето).....на него пише.....Auto MAX....czernidlo do zderzakow....TRWALA GLEBOKA CZERN...........а предполагам това е производителя...пише го отзад(на цялото шише няма никъде на БГ)...Inco-Veritas S.A.
Oddzial w Gorze Kalwarii GChG
05-530 Gora Kalwaria,ul. Towarowa 8
Tel. (022) 71-15-900
http://www.inco-veritas.com.pl
....от доволен по доволен....вече 5-6 месеца никакъв проблем...4.80 лв
Oddzial w Gorze Kalwarii GChG
05-530 Gora Kalwaria,ul. Towarowa 8
Tel. (022) 71-15-900
http://www.inco-veritas.com.pl
....от доволен по доволен....вече 5-6 месеца никакъв проблем...4.80 лв
- Disturbed
- Автомобил:
- Двигател:
Добре аз имам въпрос! Минах с пистолета миналата година, ефекта беше супер но като го мина примерно с някои препарат за почерняване, пак става почерно, кажете с какво да ги мина тия брони че да станат черни като смъртта 

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
Disturbed написа:Добре аз имам въпрос! Минах с пистолета миналата година, ефекта беше супер но като го мина примерно с някои препарат за почерняване, пак става почерно, кажете с какво да ги мина тия брони че да станат черни като смъртта
eй с това става
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
A какво става като се мине през водоструйка с тези мазила ??? Ще шурнат ли ? 

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
не просто като че ли разтапят повърхностния слой на пластмасата-силно казано.Нали след третиране се избърсва хубаво и стои мазно черно но без да цапа.Моя препарат вече 2 години държи-зависи и от това колко я държиш колата на слънце.