bomber написа:mirror написа:ами то и сега ги има със стандартен цокълмернах ги скоро в един магазин с по 4-5-6 диода на един цокъл или нещо подобно
трябва да ги огледам по внимателно
Къде и за колко
Май в Бриколажа на Окръжна ги мернах
bomber написа:mirror написа:ами то и сега ги има със стандартен цокълмернах ги скоро в един магазин с по 4-5-6 диода на един цокъл или нещо подобно
трябва да ги огледам по внимателно
Къде и за колко
meltin написа:Слушай сега да ти обясня нещо по магазините се продават доста интересни диоди обаче тези ярките не са хич ефтини и не знам дали ще ти се дават толкова пари... та жената нали работи в магазин за електроника и един неин клиент и разправял как за да си направи осветление за градината не му се давали съответните стотинки за диоди и отишъл и си купил един стек запалки от Илиенци от тези светещите и им свалил диодите и му излезнало няколко пъти по ефтино.
Аз също се интересувах от диоди преди време ..., но ми се стори голяма играчка и се отказах
Скъпите диоди, който са най-ярките са за повърхностен монтаж и изискват охлаждане, защото иначе за нищо не стават.
crashman написа:Напротив, много си е прав. На светодиодите с голяма мощност /W, не mW/ на излъчване им е нужно много добро охлаждане и там е проблема, кристала загряваТова със запалките си пълна глупост, ама хайде.
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 41 госта