Сгъваем ключ!

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
delian1978
Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
Двигател: ALH 1999

Re: Сгъваем ключ!

Мнениеот delian1978 » Пет 14 окт 2011 17:45

Аз си купих сгъваем ключ от Варна от магазин на ъгъла на Дрин и Кракра.Заготовката можеше да се програмира и момчето ми я настрои да работи със заводската аларма и стана като оригинален ключ.За всичко ми взе 45 лева,само после ключар ми наряза заготовката по моя ключ.Иди и провери там.То е и магазин и сервиз и застраховки правеха даже.

Потребителски аватар
Mborisov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mborisov » Пет 28 окт 2011 12:26

Колеги някои случйно да знае каде в софия мога да си направя такъв ключ и горе долу колко пари ще струва ?!

Потребителски аватар
damqnski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот damqnski » Съб 29 окт 2011 14:39

искам да попитам ключ купен морга от пасат 5 или голф 4 може ли да се препрограмира към оригинална аларма на голф3, като и ще се прехвърли ампулата на имобилаизера както е описано . благодаря защото някои беше споменал маи ,че от голф 4 не може и да попитам от кои модели коли става
пък и съм чел ,че оригиналната аларма може да се препрограмира до 8 пъти мисля ,че няма да е проблем дори и самата аларма да се напасне към ключа

hp7909
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hp7909 » Съб 29 окт 2011 15:13

на 3-ката оригиналната "аларма" няма дистанционно !!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
damqnski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот damqnski » Нед 30 окт 2011 18:33

абе не го знам кво е това дистанционно ама алармата е оригинална уж или и аз не знам оригинално ли е слагана
та това е алармата и колата е внос от италия доколкото прочетох се води модел GТ 123/125 и може ли към тази аларма да се обучи ключ от сгъваемите -втора употреба от морга от кола която не и трябват повече ключове :D от някакъв фолксваген ?

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Вто 01 ное 2011 12:50

Да попитам в София къде могат да ми сложат в кожухче или кутийка,както и да се води там ключ без аларма,чип и тн....Само ключа в кутийката и механизъма за отваряне,ако може и цена!!!! :обичам ви

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Вто 08 ное 2011 13:01

Оффтопик:

damqnski написа:абе не го знам кво е това дистанционно ама алармата е оригинална уж или и аз не знам оригинално ли е слагана
та това е алармата и колата е внос от италия доколкото прочетох се води модел GТ 123/125 и може ли към тази аларма да се обучи ключ от сгъваемите -втора употреба от морга от кола която не и трябват повече ключове :D от някакъв фолксваген ?

ГТ никога не е била оригинално вграждана аларма. Италианците я слагат масово.
Това е италиански боклук на много години- накратко, всеки майстор, занимаващ се с аларми препоръчва само една сигурна поправка- алармата в коша на момента- това спестява доста бъдещи ядове mhihi

Потребителски аватар
Kilara37
Автомобил: Golf 4
Двигател: 1.6 SR

Мнениеот Kilara37 » Нед 13 ное 2011 12:35

И аз да покажа какво направих ,малко се озори защото бях взел на Пежо беше трудно изработката на металната заготовка но инак с поялника стана добре напасването на дистанционното.Ако някой знае от къде да си намеря квадратна емблема на VW ще съм му благодарен.
Прикачени файлове
DSCN0188.jpg
DSCN0189.jpg

stativ jelqzkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stativ jelqzkov » Сря 23 ное 2011 4:22

Здравейте, аз съм нов собственик на VW B5.5 2002 година пасат 4motion, но си взех колата с един ключ. Купих си от Ebay.com втора употреба ключ за $20 и китаиска кутийка с мисълта да прехвърля чарковете от втората употреба ключ в новата. Но тъи като кутийката беше много недодялана прехвърлих от китаичето копчетата и "острието"- стана много добре. После занесох ключът на ключар да го нареже и си убучих дистанционното.Всичко до тук добре, но как да си програмирам имобилаизера? Единственото, което намирам е с VAG сервизен кабел. Някои знае ли на каква честота или какъв стандарт работи RFID чипа на този модел и година автомобили, и има ли програматори на пазара?

п.с. ако някои го интересува как се убучава

Programming the remote…

If you have two (or more) working keys of your car, Just do the following:
1. Insert any one of the working keys into the ignition lock and switch to the ON position without starting the engine.
2. Using any of the remaining keys, manually lock your car from the outside.
3. Press either LOCK or UNLOCK on the remote (to be programmed) once, then wait 2 seconds.
4. Press either button again once.
5. Switch off ignition and remove key from ignition.
6. You should hear a beep as a confirmation that the programming is completed

Потребителски аватар
Aleks81
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aleks81 » Пон 19 дек 2011 23:26

Mborisov написа:Колеги някои случйно да знае каде в софия мога да си направя такъв ключ и горе долу колко пари ще струва ?!

Колега от Форума ги продава, вземаш си един и си сменяш ключа и си готов!

Потребителски аватар
HILL
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: AHH

Мнениеот HILL » Вто 27 дек 2011 12:50

колеги намерих за 30 лв сгаваем ключ с 2 или можеби бяха 3 бутона с управление на централното ако някой иска повече информация да пише на лично

Потребителски аватар
Kilara37
Автомобил: Golf 4
Двигател: 1.6 SR

Мнениеот Kilara37 » Пон 02 яну 2012 16:52

Е напиши го де.Раздела направи си сам нали не е шу-шу-му-шу колега HILL

Потребителски аватар
HILL
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: AHH

Мнениеот HILL » Пон 02 яну 2012 23:41

намерих във Варна в един магазин (не казвам името на магазина за да не е реклама )сгаваем ключ с 3 бутона който управлява централно(електрическо - не вакумно) ако някой иска да му пратя такова нещо да ми напише данни

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Нед 22 яну 2012 18:37

По-темата, със голфо дойде само 1 ключ, който е супер много захабен, мисля да си купя един втора ръка - оригинален и да преместя ампулата. Проблема е, че ме е страх да не се повреди(счупи) и искам да питам, дали има хора който са го правели преди мен! :beer
:banana

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Пон 23 яну 2012 21:55

kikata написа:По-темата, със голфо дойде само 1 ключ, който е супер много захабен, мисля да си купя един втора ръка - оригинален и да преместя ампулата. Проблема е, че ме е страх да не се повреди(счупи) и искам да питам, дали има хора който са го правели преди мен! :beer
:banana

за импулата - имобилайзера ли имаш в предвид ?

Върни се в “Направи си сам!”