dj_beat_boxer написа:колеги а на голф 3 абф може ли да се сложи темпомат и какво трябва да се направи
щом не е тди неможе
dj_beat_boxer написа:колеги а на голф 3 абф може ли да се сложи темпомат и какво трябва да се направи
Със сигурност може и на бензинка но ще е доста по-скъпо!nobody_lbg написа:dj_beat_boxer написа:колеги а на голф 3 абф може ли да се сложи темпомат и какво трябва да се направи
щом не е тди неможе
kiro rachnata написа:Със сигурност може и на бензинка но ще е доста по-скъпо!nobody_lbg написа:dj_beat_boxer написа:колеги а на голф 3 абф може ли да се сложи темпомат и какво трябва да се направи
щом не е тди неможе
Xpu100 написа:Колеги, имам голф 3 1.9 ТДИ 1Z. Открих кабелите, но искам да стане възможно по-изчистено и ме интересува нашите лостове за мигачи разглобяват ли се, за да мога да си сложа копченцето от вътрешната страна и да се подава само главата отвън?
vlad0o написа:Здравейте!
Имам проблем... Колата ми е Г4 AJM, купих си комплект темпомат + кабелен сноп. Кабелите и опътването са за Пасат Б5, съответно сега не знам кой кабел към кой пин на черната букса да свържа.
Кабелите са:
- червено/бяло - в оранжевата букса - ПИН 8 (за този кабел знам, че се връзва на бушон 5 при голф 4)
- червено/сиво - ПИН 7
- червено-жълто - ПИН 9
- синьо - ПИН 8
-черно/бяло - ПИН 10
Така пише в опътването, но свързването не е в едни и същи пинове за Б5 и Г4.
Ще помоля някой ако има представа да сподели, че колата ми стой със свалени пластмаси от една седмица вече
Писъл съм и в Монтаж на Темпомат на Golf 4, Bora TDI 1998г. !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта