dj_beat_boxer написа:колеги а на голф 3 абф може ли да се сложи темпомат и какво трябва да се направи
щом не е тди неможе
dj_beat_boxer написа:колеги а на голф 3 абф може ли да се сложи темпомат и какво трябва да се направи
Със сигурност може и на бензинка но ще е доста по-скъпо!nobody_lbg написа:dj_beat_boxer написа:колеги а на голф 3 абф може ли да се сложи темпомат и какво трябва да се направи
щом не е тди неможе
kiro rachnata написа:Със сигурност може и на бензинка но ще е доста по-скъпо!nobody_lbg написа:dj_beat_boxer написа:колеги а на голф 3 абф може ли да се сложи темпомат и какво трябва да се направи
щом не е тди неможе
,на всяка една кола,може да се сложи,просто трябва да разбираш от токове по автомобилите,и да имаш малко фантазия, кое как да стане, (преди да почнеш монтажа ,трябва да ти е в главата, кое как и от каде да стане)карам голфче 3 1.4 моно ,в момента му слагам аво пилот ,като за целта съм взел моторче за газта ,от бензиново е бмв е34 ,тъй като е на жило ,гледах из нета има "универсални авто пилоти" за всякакви коли, но в чужбина им искат по 250 евро,а българите сме изобретатели ,и много неща сами си правим,ще кача снимки, но след като си завърша проекта.Xpu100 написа:Колеги, имам голф 3 1.9 ТДИ 1Z. Открих кабелите, но искам да стане възможно по-изчистено и ме интересува нашите лостове за мигачи разглобяват ли се, за да мога да си сложа копченцето от вътрешната страна и да се подава само главата отвън?

vlad0o написа:Здравейте!
Имам проблем... Колата ми е Г4 AJM, купих си комплект темпомат + кабелен сноп. Кабелите и опътването са за Пасат Б5, съответно сега не знам кой кабел към кой пин на черната букса да свържа.
Кабелите са:
- червено/бяло - в оранжевата букса - ПИН 8 (за този кабел знам, че се връзва на бушон 5 при голф 4)
- червено/сиво - ПИН 7
- червено-жълто - ПИН 9
- синьо - ПИН 8
-черно/бяло - ПИН 10
Така пише в опътването, но свързването не е в едни и същи пинове за Б5 и Г4.
Ще помоля някой ако има представа да сподели, че колата ми стой със свалени пластмаси от една седмица вече
Писъл съм и в Монтаж на Темпомат на Golf 4, Bora TDI 1998г. !

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта