Winner25 написа:Завърти частта с магнитите на моторчето на 180 градуса и ще се оправи
металното капаче , което е хванато с 4 винта ли имаш предвид ?
Winner25 написа:Завърти частта с магнитите на моторчето на 180 градуса и ще се оправи
DoH_KuXoT написа:Winner25 написа:Завърти частта с магнитите на моторчето на 180 градуса и ще се оправи
Winner25 написа:DoH_KuXoT написа:Winner25 написа:Завърти частта с магнитите на моторчето на 180 градуса и ще се оправи
Winner25 написа:Аз като сменях диодите във бутоните слагах съпротивление - 1ком. В бутона има достатъчно място, но ако не ти се занимава може да го сложиш на сиво-синия кабел![]()
Стандартните диоди не са ли зелени
Winner25 написа:От двете стани на диода има едни крачета - като тези на които е хванат диода. Мисля че на тях също трябва да има напрежение. Аз счупих тези на които е хванат диода и запоих крачетата на новия диод на съседните - едното от ляво другото от дясно. Така има място и за резистора. Ако решиш да правиш така провери първо дали има напрежение на другите, че не съм 100% сигурен.
Аз слагах червени диоди и тук там някой син
Winner25 написа:За копчето за задните стъкла ще чакам снимкиПОсле ще го мъча и аз.
Този механизъм който изключва бутоните на задните врати нещо съм го прецакал. Работи както си иска. Има ли вариант да ги направя постоянно да работят?
Плаката на часовника съм я обърнал. Ето как свети през деня
http://www.winner25.snimka.bg/album.php?album_id=85232&pid=1729546
gilzata1980 написа:колеги имам един въпрос....ако обърна плаката на километража,защото е дигитален,дали ще свети както на часовника????и лесно ли става??защото ако става ще обърна плаката на часовника и на километража....поздрави!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта