Защита от крадци.

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
go4o.m
Автомобил: VW POLO
Двигател: AMF 2001

Re: Защита от крадци.

Мнениеот go4o.m » Чет 07 окт 2010 19:21

:bishop :bishop :bishop :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 death death death :bishop :bishop :bishop :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 death death death майка ви и крадци дано сте пукнали вече 2 дена вървя в дъжда и се катеря по трамваи и тролеи на гроба си да го сложете номера дето ми го откраднахте.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 15 окт 2010 17:33

Колега,
Явно си е струвало да ти ги вземат, защото гледам се предлагат по 100-150лв. едната. Както каза друг колега, обикновено се крадат по поръчка. Затова като намериш ги закрепи здраво и изобщо не разчитай на щипките.
Хайде, успех!

Потребителски аватар
ace_ventura
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ace_ventura » Пет 15 окт 2010 18:02

Колеги стискайте палци и се молете на господа, че ефективно спасение НЯМА от тая напаст.

Потребителски аватар
Duke_BG
Автомобил: GOLF 4+BORA
Двигател: AGU 180Hp + V5 4 motion

Мнениеот Duke_BG » Сря 20 окт 2010 23:30

go4o.m написа:Разбиха ми голфа.Добре че са били аматьори мъчили се да вдигнат аудиото да вземат акумулатора ама не са успели.Сигурно са големи нещастници щом са налетяли на старата ми 2-ка.Сега моите съвети срещу крадци на двойки 1-стегнете планката на акумулатора 1 оборот преди скъсване това ще ги забави 2-ро направете капака неотваряем измислете нещо аз намерих начин но както разбирате няма да ви кажа защото и крадците четат форумите 3-не оставяйте аудиото вътре знам че е досадно всеки ден да го измъкваш ама какво да се прави 4-ако имате навигация сввалете стойката 5-друго не се сещам ако имате идеи пишете

5 след като си свалиш стойката на GPS-a забърсваш старателно кръгчето което остава на джама че и заради него разбиват ..

Потребителски аватар
go4o.m

Мнениеот go4o.m » Чет 21 окт 2010 18:05

Налагага ми се да пътувам до Ямбол да си сменя номерата но без преден номер как да стане освен на влекач и ли да си направя номер като тираджиите дето си ги слагат на джамовете с имената си изобщо ако се съгласят да ми направят такава табела .Моля ако има някой минал по този път да каже какво да правя където подадох жалба ми казоха че полицаите като ме спрат ще проверят и ще мога да пътувам което ми се струва съмнително други ми казаха лишаване от 1-6 месеца ако има някой катаджия колега във форума да ме упъти какво да правя
Или да хващам offroad пътищата. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 21 окт 2010 19:55

Втория път като ми разбиха голфа ми изчезнаха и документите на колата от жабката, попитах полицаите, които правиха огледа как да закарам колата до Ямбол и те ми казаха, че ще ми дадат бележка за да мога да карам без документи. За щастие едно хлапе ми намери документите зад блока (само картончето за прегледа го нямаше) и си я закарах без такава бележка.
Питай в полицията за подобна бележка, дори да не ти дадат поне ще ти обяснят какви са начините да я закараш легално.
Много неприятна история, дано имаш повече късмет за в бъдеще, и не забравяй да сложиш болтчета и на самия номер, щото само на щипките може да го посееш в някоя локва.

Потребителски аватар
Duke_BG
Автомобил: GOLF 4+BORA
Двигател: AGU 180Hp + V5 4 motion

Мнениеот Duke_BG » Пет 22 окт 2010 18:06

отиваш там дето си подал жалбата и им казваш да ти дадат служебна бележка че номера ти е откраднат заедно с бронята, а ако не ти дадат такава бележка, искаш да ти дадат копие от жалбата ти за кражбата заверено с мокър пчеат и входящ номер.
Печаташ един номер на цветен принтер, ламинираш го, слагаш го отпред и отиваш до Ямбол. да ти икарат нови.

ако нямаш номер отпред вероятността да те спрат е същата колкото е да има полицаи по пътя, но ако имаш имитация на номер е много по-малка вероятността да те спрат. ако те спрат с "правения" номер, показваш заверената жалба казваш им да видят че задния си е пломбиран както си му е реда и че отиваш да смениш номерата.

питай и в КАТ София

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 22 окт 2010 19:00

Duke_BG написа:ако нямаш номер отпред вероятността да те спрат е същата колкото е да има полицаи по пътя

Интересно е, че в САЩ само задните номера са задължителни.

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Пет 22 окт 2010 19:05

Заглавие: Защита от крадци.

Ljubon написа:
Duke_BG написа:ако нямаш номер отпред вероятността да те спрат е същата колкото е да има полицаи по пътя

Интересно е, че в САЩ само задните номера са задължителни.

Интересното е че в нашата държава не е като по света :evil: много закони се различават.... в САЩ ако ще да си кьорав кат къртица и далтонист книжка ще си изкараш..а тук на ХИВ позитивните не дават ... ебаси страната... :evil:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 22 окт 2010 19:30

IvailoOo написа:.... в САЩ ако ще да си кьорав кат къртица и далтонист книжка ще си изкараш..а тук на ХИВ позитивните не дават ... ебаси страната... :evil:

Айде бе, това сигурно ли е,че за ХИВ не им дават книжки? Да не би полицаите да ги е страх да не ги ... mhihi

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Пет 22 окт 2010 19:48

Ljubon написа:
IvailoOo написа:.... в САЩ ако ще да си кьорав кат къртица и далтонист книжка ще си изкараш..а тук на ХИВ позитивните не дават ... ебаси страната... :evil:

Айде бе, това сигурно ли е,че за ХИВ не им дават книжки? Да не би полицаите да ги е страх да не ги ... mhihi

ААаа..като нищо и такива ги има mhihi

Потребителски аватар
go4o.m

Мнениеот go4o.m » Съб 06 ное 2010 18:38

давам нагграда 200 лв за моят номер сериозен съм или моля крадците да я захвърлят до коша за боклук

Потребителски аватар
go4o.m

Мнениеот go4o.m » Пон 08 ное 2010 17:34

TiL написа:а пусна ли жалба че са ти откраднали номера?

да

Потребителски аватар
jagler
Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
Двигател: CFFB-2014

Мнениеот jagler » Пон 08 ное 2010 17:48

Веднага трябва да се обадиш,защото кой знае за какво ще се ползва ,я за обир не дай боже убийство...пък може и някой келеш да си колекционира номера... :evil:

Потребителски аватар
go4o.m

Мнениеот go4o.m » Нед 21 ное 2010 16:04

Не мога да намеря предна броня много са дефицитни сега разбрах защо са ми ги откраднали хайде помагайте някога и аз ще помогна като мога

Върни се в “Направи си сам!”