go4o.m написа:Разбиха ми голфа.Добре че са били аматьори мъчили се да вдигнат аудиото да вземат акумулатора ама не са успели.Сигурно са големи нещастници щом са налетяли на старата ми 2-ка.Сега моите съвети срещу крадци на двойки 1-стегнете планката на акумулатора 1 оборот преди скъсване това ще ги забави 2-ро направете капака неотваряем измислете нещо аз намерих начин но както разбирате няма да ви кажа защото и крадците четат форумите 3-не оставяйте аудиото вътре знам че е досадно всеки ден да го измъкваш ама какво да се прави 4-ако имате навигация сввалете стойката 5-друго не се сещам ако имате идеи пишете
Duke_BG написа:ако нямаш номер отпред вероятността да те спрат е същата колкото е да има полицаи по пътя
Ljubon написа:Duke_BG написа:ако нямаш номер отпред вероятността да те спрат е същата колкото е да има полицаи по пътя
Интересно е, че в САЩ само задните номера са задължителни.
IvailoOo написа:.... в САЩ ако ще да си кьорав кат къртица и далтонист книжка ще си изкараш..а тук на ХИВ позитивните не дават ... ебаси страната...
Ljubon написа:IvailoOo написа:.... в САЩ ако ще да си кьорав кат къртица и далтонист книжка ще си изкараш..а тук на ХИВ позитивните не дават ... ебаси страната...
Айде бе, това сигурно ли е,че за ХИВ не им дават книжки? Да не би полицаите да ги е страх да не ги ...
TiL написа:а пусна ли жалба че са ти откраднали номера?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта