Запечатан багажник?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
1. Мисля че запълването на номера е голяма цигания
(мое мнение) Прави задницата адски грозна. Незнам що всеки запълва капака,но както и да е.
2.Ако се запълва , то задължително като се свали номера , трябва да се свали и осветлението! КАТ редовно се заяждат за осветлението.
3.Хоря не си загрозявайте колите с това "ако от врабче" (Дашо 10 мин вече се смея)
п.п Ако искате да промените капака , вижте темата на колегата FreeSoul
Успех!

2.Ако се запълва , то задължително като се свали номера , трябва да се свали и осветлението! КАТ редовно се заяждат за осветлението.
3.Хоря не си загрозявайте колите с това "ако от врабче" (Дашо 10 мин вече се смея)
п.п Ако искате да промените капака , вижте темата на колегата FreeSoul
Успех!
Дашо миналата седмица писаха акт на приятел за осветлението на номера и сините габаритиДашо написа:Абе мани ме мене.Не знам за теб,ама аз познавам доста хора и досега съм чувал за всякакви проверки-за грайфери на гумите,за стикер за кола с газ,за жилетки,за затъмнени стъкла и т.н.,но никой не се е оплакал,че са му се заяли за осветлениетоmyrshavija написа:Дашо написа:Абе колеги,ама така ли се спира автомобил от движение![]()
Наистина трябва да има осветление на задния номер,но ако няма много е малка вероятността от цялата кола точно за това да се хванат![]()
И все пак е много по-добре да има дупка в бронята с осветление
Така говориш, защото на теб не са ти правили сценки заради изгорели крушки на осветлението на номера вечер. Знаем си стоката.

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
аз се колебаех дали да го запълвам или не , и в краина сметка го запълних , но сега е кофтито понеже трябва излишно да се тормозя по бронята да се реже , лепи , китосва и др. Просто реших на първата ми кола да го запълна , да видя как ще ми седи . нече нямам на представа но ... "ЧерноГТИ" а ти както ти харесва така си го направи ( или вече си го направил ??? ) но на всяка цена дупчи бронята и слагаи номера ... и аз минавам по този път , така че после ако пак правиш така капака да го запълваш , и като се сетиш колко работа ще ти отнеме маи маи няма да тисе разправя , а ?? така номера като е на бронята самата кола изглежда някакси по-изчистена , но всеки с мнението си "Креативс" е мн прав , обаче и тазюи екстра се води като малък тунинг но за тунинг с едно запълване на капака изглежда малко банално . Както и дае , това беше от мен за сега
п.п. и все пак изрежи си дупка на бронята , сложи си лампички и тогава ми кажи как ще е по-добре
п.п. и все пак изрежи си дупка на бронята , сложи си лампички и тогава ми кажи как ще е по-добре

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
аз се колебаех дали да го запълвам или не , и в краина сметка го запълних , но сега е кофтито понеже трябва излишно да се тормозя по бронята да се реже , лепи , китосва и др. Просто реших на първата ми кола да го запълна , да видя как ще ми седи . нече нямам на представа но ... "ЧерноГТИ" а ти както ти харесва така си го направи ( или вече си го направил ??? ) но на всяка цена дупчи бронята и слагаи номера ... и аз минавам по този път , така че после ако пак правиш така капака да го запълваш , и като се сетиш колко работа ще ти отнеме маи маи няма да тисе разправя , а ?? така номера като е на бронята самата кола изглежда някакси по-изчистена , но всеки с мнението си "Креативс" е мн прав , обаче и тазюи екстра се води като малък тунинг но за тунинг с едно запълване на капака изглежда малко банално . Както и дае , това беше от мен за сега

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
з
аз ли съм на повечечашки или си го написал 2 пъти

- dinkonikolaev
zdravei
преди малко отворих кората и се разгледах доста та работата при мен е доста объркана защото има маркуче за чистачката моторчето и още разни кабели направо не проумявам как ще го побера това устройство а и кажете как да запълня дупката за ключалката защото моето е комби и ключалката е по голяма а колата не е за пребоядисване бащата каза еми сложи някакъв стикер а не искам да прая натрупени работи
ако някой знае как да направя това да не си личи че ключалката я няма да каже 

- dinkonikolaev
zdravei
само ключалката
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
ами , не е кои знае кфа философия де , но за човек който не е пробвал до сега е друго . значи нали имаш едно метално краче което се дига на горе като се натисне копчето за капака , значи гледаш машинката да я поставиш така че да е на равно с крачето за което ти казвам . в момента нямам снимки да ти покажа аз точно как ще го правя но тия дни ако имам време ще ти снимам и ще прата да я видиш 

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Deo88 написа:еми нищо нети пречи да сложиш една ламаринка и да я завариш , после малко боя и готово (щом не искаш да сепръска целия капак) след това си избираш някаква лепенка и Воала ... Примерно : Лепенката може да е фирмена на Фолксваген Клубимаш голям избор но само боя е най-добрия
Не си добре с тия решения... Преди така слагахме на вартбурга лепенки където беше ръждясало и гнило

- SIMETO1
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 1999
колега като го направиш ми прати снимки задължителноDeo88 написа:ами , не е кои знае кфа философия де , но за човек който не е пробвал до сега е друго . значи нали имаш едно метално краче което се дига на горе като се натисне копчето за капака , значи гледаш машинката да я поставиш така че да е на равно с крачето за което ти казвам . в момента нямам снимки да ти покажа аз точно как ще го правя но тия дни ако имам време ще ти снимам и ще прата да я видиш
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Абе и аз ще го запълвам,задния капак,обаче задължително после ще си направя осветление на номера щото много се заяждат тия ченгета вече
веднъж ме спират в Панагюрище и понеже нямаше за какво да се заядат вече единия вика:даи да го глобим за тва че не му е оригинален волана
за тва трябва сичко да си е както трябва