Запечатан багажник?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 06 авг 2008 11:46

и все пак тази тема е за "Затворен Багажник" стига с тези полицай . а за светлините , найдобре си продупчи две дупки ( или една ) и си сложи там нещо да ти свети . Защото никога незнаеш на кои до к'фо муе , Тоест : и за най-малкото един Полицаж може да се заяде с теб ... :wink:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Сря 06 авг 2008 11:48

1. Мисля че запълването на номера е голяма цигания :shock (мое мнение) Прави задницата адски грозна. Незнам що всеки запълва капака,но както и да е.

2.Ако се запълва , то задължително като се свали номера , трябва да се свали и осветлението! КАТ редовно се заяждат за осветлението.

3.Хоря не си загрозявайте колите с това "ако от врабче" (Дашо 10 мин вече се смея)

п.п Ако искате да промените капака , вижте темата на колегата FreeSoul

Успех!

Дашо написа:
myrshavija написа:
Дашо написа:Абе колеги,ама така ли се спира автомобил от движение :lol:
Наистина трябва да има осветление на задния номер,но ако няма много е малка вероятността от цялата кола точно за това да се хванат :wink:
И все пак е много по-добре да има дупка в бронята с осветление :wink:

Така говориш, защото на теб не са ти правили сценки заради изгорели крушки на осветлението на номера вечер. Знаем си стоката.
Абе мани ме мене.Не знам за теб,ама аз познавам доста хора и досега съм чувал за всякакви проверки-за грайфери на гумите,за стикер за кола с газ,за жилетки,за затъмнени стъкла и т.н.,но никой не се е оплакал,че са му се заяли за осветлението
Дашо миналата седмица писаха акт на приятел за осветлението на номера и сините габарити :shock :shock :shock

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 06 авг 2008 12:23

аз се колебаех дали да го запълвам или не , и в краина сметка го запълних , но сега е кофтито понеже трябва излишно да се тормозя по бронята да се реже , лепи , китосва и др. Просто реших на първата ми кола да го запълна , да видя как ще ми седи . нече нямам на представа но ... "ЧерноГТИ" а ти както ти харесва така си го направи ( или вече си го направил ??? ) но на всяка цена дупчи бронята и слагаи номера ... и аз минавам по този път , така че после ако пак правиш така капака да го запълваш , и като се сетиш колко работа ще ти отнеме маи маи няма да тисе разправя , а ?? така номера като е на бронята самата кола изглежда някакси по-изчистена , но всеки с мнението си "Креативс" е мн прав , обаче и тазюи екстра се води като малък тунинг но за тунинг с едно запълване на капака изглежда малко банално . Както и дае , това беше от мен за сега

п.п. и все пак изрежи си дупка на бронята , сложи си лампички и тогава ми кажи как ще е по-добре :да:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 06 авг 2008 12:23

аз се колебаех дали да го запълвам или не , и в краина сметка го запълних , но сега е кофтито понеже трябва излишно да се тормозя по бронята да се реже , лепи , китосва и др. Просто реших на първата ми кола да го запълна , да видя как ще ми седи . нече нямам на представа но ... "ЧерноГТИ" а ти както ти харесва така си го направи ( или вече си го направил ??? ) но на всяка цена дупчи бронята и слагаи номера ... и аз минавам по този път , така че после ако пак правиш така капака да го запълваш , и като се сетиш колко работа ще ти отнеме маи маи няма да тисе разправя , а ?? така номера като е на бронята самата кола изглежда някакси по-изчистена , но всеки с мнението си "Креативс" е мн прав , обаче и тазюи екстра се води като малък тунинг но за тунинг с едно запълване на капака изглежда малко банално . Както и дае , това беше от мен за сега

п.п. и все пак изрежи си дупка на бронята , сложи си лампички и тогава ми кажи как ще е по-добре :да:

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

з

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 06 авг 2008 14:30

аз ли съм на повечечашки или си го написал 2 пъти :roll: :wink:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 06 авг 2008 17:58

:drunk ами случват се и такива неща mhihi mhihi

Потребителски аватар
dinkonikolaev

zdravei

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 06 авг 2008 20:04

преди малко отворих кората и се разгледах доста та работата при мен е доста объркана защото има маркуче за чистачката моторчето и още разни кабели направо не проумявам как ще го побера това устройство а и кажете как да запълня дупката за ключалката защото моето е комби и ключалката е по голяма а колата не е за пребоядисване бащата каза еми сложи някакъв стикер а не искам да прая натрупени работи :wink: ако някой знае как да направя това да не си личи че ключалката я няма да каже :idea:

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 06 авг 2008 20:22

а ти там където седи номера , на капака мястото запечатано ли е ? или само ключалката искаш ??

Потребителски аватар
dinkonikolaev

zdravei

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 06 авг 2008 20:50

само ключалката

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 06 авг 2008 22:56

еми нищо нети пречи да сложиш една ламаринка и да я завариш , после малко боя и готово (щом не искаш да сепръска целия капак) след това си избираш някаква лепенка и Воала ... Примерно : Лепенката може да е фирмена на Фолксваген Клуб ;) имаш голям избор но само боя е най-добрия :да:

Потребителски аватар
SIMETO1
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 1999

Мнениеот SIMETO1 » Съб 27 сеп 2008 11:05

колеги ще попитам пак можи ли някой да ми обсни по подробно как става цялата далавера с тая машинка за централно аз ще махам и чистачката.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Съб 27 сеп 2008 14:07

ами , не е кои знае кфа философия де , но за човек който не е пробвал до сега е друго . значи нали имаш едно метално краче което се дига на горе като се натисне копчето за капака , значи гледаш машинката да я поставиш така че да е на равно с крачето за което ти казвам . в момента нямам снимки да ти покажа аз точно как ще го правя но тия дни ако имам време ще ти снимам и ще прата да я видиш :wink:

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Съб 27 сеп 2008 15:04

Deo88 написа:еми нищо нети пречи да сложиш една ламаринка и да я завариш , после малко боя и готово (щом не искаш да сепръска целия капак) след това си избираш някаква лепенка и Воала ... Примерно : Лепенката може да е фирмена на Фолксваген Клуб ;) имаш голям избор но само боя е най-добрия :да:

Не си добре с тия решения... Преди така слагахме на вартбурга лепенки където беше ръждясало и гнило :lol: :lol:

Потребителски аватар
SIMETO1
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 1999

Мнениеот SIMETO1 » Съб 27 сеп 2008 16:33

Deo88 написа:ами , не е кои знае кфа философия де , но за човек който не е пробвал до сега е друго . значи нали имаш едно метално краче което се дига на горе като се натисне копчето за капака , значи гледаш машинката да я поставиш така че да е на равно с крачето за което ти казвам . в момента нямам снимки да ти покажа аз точно как ще го правя но тия дни ако имам време ще ти снимам и ще прата да я видиш :wink:
колега като го направиш ми прати снимки задължително

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Съб 27 сеп 2008 16:41

Абе и аз ще го запълвам,задния капак,обаче задължително после ще си направя осветление на номера щото много се заяждат тия ченгета вече :evil: веднъж ме спират в Панагюрище и понеже нямаше за какво да се заядат вече единия вика:даи да го глобим за тва че не му е оригинален волана :049: за тва трябва сичко да си е както трябва :?

Върни се в “Направи си сам!”