Освежаване на пластмасовите брони
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Това са доста индивидуални неща и зависят от пистолета и степента на която е сложен!jaba7a написа:кажи от какво разтояние,колко време задържаш на едно място??

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
luboveliki написа:добре става с горещ въздух!!!но какво точно се променя в самата пластмаса та потъмнява?????иначе от тия снимки се добива идеална представа за ефекта!!!браво на колегата за снимките!!
Според мен горещия въздух леко разтопява повърхността на пластмасата и по този начин се възстановява в оригиналния си вид? (това е само предположение, не съм си играл с такъв пистолет)
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хаха .. колеги,днес чух една далавера за освежаване на черни работи по колата
само че е доста странно изпълнение..
като за начало вземете една гума външна стара и я запалете
след това съберете прах от изгорялата гума и го смесете с малко нафта колкото да се получи нещо като каша! от там насетне вече мажете каквото ви падне!:) и един съвет.. не го правете без ръкавици щото изцапате ли се... нямало миене:)
това ми го казаха хора,военни които са го пробвали мн мн пъти иии ефекта бил мн голям (все пак военните машини .. ако не за война то за проби стават
))))) )

като за начало вземете една гума външна стара и я запалете

след това съберете прах от изгорялата гума и го смесете с малко нафта колкото да се получи нещо като каша! от там насетне вече мажете каквото ви падне!:) и един съвет.. не го правете без ръкавици щото изцапате ли се... нямало миене:)
това ми го казаха хора,военни които са го пробвали мн мн пъти иии ефекта бил мн голям (все пак военните машини .. ако не за война то за проби стават

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,незнам дали си ходил в казарма(то си е твоя работа),но аз съм!valyo_v написа:хаха .. колеги,днес чух една далавера за освежаване на черни работи по колатасамо че е доста странно изпълнение..
като за начало вземете една гума външна стара и я запалете![]()
това ми го казаха хора,военни които са го пробвали мн мн пъти иии ефекта бил мн голям (все пак военните машини .. ако не за война то за проби стават))))) )

-
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: AAM 1992
valyo_v написа:хаха .. колеги,днес чух една далавера за освежаване на черни работи по колатасамо че е доста странно изпълнение..
като за начало вземете една гума външна стара и я запалете![]()
това ми го казаха хора,военни които са го пробвали мн мн пъти иии ефекта бил мн голям (все пак военните машини .. ако не за война то за проби стават))))) )
АБсолютно си прав! И малко масълце да има....

- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е тукк.. трябва да споделяме начини и аз описах един който чух
не съм ви задължил да го прилате..
като за без пари толкова.. аз съм писал с какво си поосвежих иначе доста запазените пластмаси ноо както знаете винаги може и повече
преди малко ми дадоха един препарат като тия за прозорците само че за пластмаси и гумени уплатнения... една гъбичка за обувки за по добро разнасяне ииии по гумите лаисните броните маската като ги минах.. станааааа като нов.. и за тая вечер няма полепнал прах .. казаха че нямало и да полепне но след първото миене .. ще си станат както преди (препарата предимно зааа коли които ще се продават)
тааа цялата процедура около 5-10 мин а ефекта е страшен.. (поне за сега)
) до 1-2 дни ще видя какво ще станеее и ще ви кажа точно какъв марката на препарата(цената му е 5лв за една тубичка колкото тия на МЕДИКС-а за стъкла(500мл май) ииии за 1 минаване на всичко по колата ми трябваха 4-5 пръскания върху гъбичката иии 10 мин работа!)
До скоро

не съм ви задължил да го прилате..

преди малко ми дадоха един препарат като тия за прозорците само че за пластмаси и гумени уплатнения... една гъбичка за обувки за по добро разнасяне ииии по гумите лаисните броните маската като ги минах.. станааааа като нов.. и за тая вечер няма полепнал прах .. казаха че нямало и да полепне но след първото миене .. ще си станат както преди (препарата предимно зааа коли които ще се продават)
тааа цялата процедура около 5-10 мин а ефекта е страшен.. (поне за сега)

До скоро
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:41, променено общо 1 път.
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
за черен мат супер.. ноо трябва да сваля всички лаисни прагове спойлер брони за да ги боядисам .. ако ти е светла колата и трябва да ги пръскаш.. мъки мъки тиксота
за драскотини... ако еее нещо по повърхностно .. съм виждал да ги зашкурват с вибро ленто шлайф или някаква машинка таква за да не седи надърпана пластмасата
вечеееее как точно каква шкурка и тн... сами решавате.. според зависи
сякаш само това зная като идея

за драскотини... ако еее нещо по повърхностно .. съм виждал да ги зашкурват с вибро ленто шлайф или някаква машинка таква за да не седи надърпана пластмасата

сякаш само това зная като идея
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател: