Scirocco Projekt

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
soleta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот soleta » Съб 02 авг 2008 12:36

gsimania написа:Явно в БГ имат голямо влияние филми като "Бързи и яростни" и игрите NFS .Много по-стойностна ще бъде една класика като Scirocco,ако бъде реставрирана във въд максимално близък до оригиналния.Като за пръв така да го наречем"проект"е допустимо да сбъркаш.

Абсолютно. Мене малко ми мяза на пернишки тунинг. Чесно казано не ми харесват такива меко казано селски, истории, ама всеки си има вкус :lol: 8)

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 02 авг 2008 19:34

soleta написа:
gsimania написа:Явно в БГ имат голямо влияние филми като "Бързи и яростни" и игрите NFS .Много по-стойностна ще бъде една класика като Scirocco,ако бъде реставрирана във въд максимално близък до оригиналния.Като за пръв така да го наречем"проект"е допустимо да сбъркаш.

Абсолютно. Мене малко ми мяза на пернишки тунинг. Чесно казано не ми харесват такива меко казано селски, истории, ама всеки си има вкус :lol: 8)

Абе пич-нещо против Перник ли имаш?Ти въобще пернишки коли виждал ли си?А всъщност колегата чието мнение цитираш е от ПК.
Ако не си идвал до Перник ела да видиш за какво става на въпрос-а ние ще те посрещнеме подобаващо-все пак сме известни с гостоприемността си :evil:
Всеки чул-недочул се обажда-аман от тунинг спецове!!! :evil:

Потребителски аватар
Burn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Burn » Нед 03 авг 2008 8:52

Gigabyte написа:
Stefan написа:Ей тва е бонбон, а реално няма нищо :wink:

http://farm1.static.flickr.com/43/15384 ... 1933_b.jpg

Те мигачите струват ,почти колко някои "проекти" в форума :lol:

Абе незнам колко струват мигачите ама вече и аз съм с такива :) Изображение

Потребителски аватар
Burn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Burn » Нед 03 авг 2008 9:07

Искам да се извиня на колегите за лошото качествона снимките, но нямам възможност да снимам с цифров фотоапарат и затова с GSMa си. Благодаря за разбирането а относно колата - чакам да ми се освободи малко време (че от работа не ми остава време дори и да си я карам) и започвам да поправям гадния капак, който и на мен не ми харесва и да мисля какво да правя с броните. :)

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Нед 03 авг 2008 11:20

Има надежда :D :D :D :D

Потребителски аватар
Burn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Burn » Нед 03 авг 2008 21:24

Ахам :) лека полека

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Пон 04 авг 2008 10:22

Представям си кво ще стане като излезе догодина Бързи и яростни 4 :twisted:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 04 авг 2008 11:17

napster написа:Представям си кво ще стане като излезе догодина Бързи и яростни 4 :twisted:

aз се чудя как не му е боднал една пейка отзад все още :roll:

Потребителски аватар
Bahama man
Автомобил: VW Polo 1998
Двигател: AEF

Мнениеот Bahama man » Пон 04 авг 2008 13:09

Вместо да го отсвирвате и плюете защо не му дадете съвети как да постъпи и най-лесно да пооправи колата до приятен за окото вид?

Колега моя съвет е да намериш оригинални брони да сложиш спортно окачване и едни хубави джанти 16-ки :wink: Оправи и капака пръсни един хубав лак поне да лъщи колата и ще е добре :wink:

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Пон 04 авг 2008 14:44

Bahama man написа:Вместо да го отсвирвате и плюете защо не му дадете съвети как да постъпи и най-лесно да пооправи колата до приятен за окото вид?

Колега моя съвет е да намериш оригинални брони да сложиш спортно окачване и едни хубави джанти 16-ки :wink: Оправи и капака пръсни един хубав лак поне да лъщи колата и ще е добре :wink:

Stefan му е дал перфектен пример,ето и от мен едно което си е от форума 8)
http://vwclub.bg/forum/garage.php?mode=view_vehicle&CID=4149

Потребителски аватар
Burn
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Burn » Съб 09 авг 2008 10:47

Стартира нов проект :Изображение Очакваите включване след завършването му...

Потребителски аватар
LuIS
Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
Двигател: 1.9 AWX

Мнениеот LuIS » Съб 09 авг 2008 11:06

това е много по-лесно постижимо ,а и по-красиво
http://farm1.static.flickr.com/43/15384 ... 1933_b.jpg

недей се захваща с работа, която изобщо няма да я втасаш както трябва..

Потребителски аватар
gsimania
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gsimania » Съб 09 авг 2008 12:29

Burn написа:Стартира нов проект :Изображение Очакваите включване след завършването му...

Батко ти май си от хората които не се учат от грешките си.Я ми кажи само как ше го направиш като това на снимката.Не разбра ли че не става само с желание....................

п.с.нищо лично :wink:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Съб 09 авг 2008 13:04

gsimania написа:
Burn написа:Стартира нов проект :Изображение Очакваите включване след завършването му...

Батко ти май си от хората които не се учат от грешките си.Я ми кажи само как ше го направиш като това на снимката.Не разбра ли че не става само с желание....................

п.с.нищо лично :wink:

Колегата е прав (макар и с доста желание + средства ще се получи),но това както пише и на самата кола е пакета на Ригер и ако искаш да е твой трябва да се разделиш с една доста солидна сума (няколко хиляди),а ако искаш сам да си правиш раздувките,не знам до къде ще стигнеш. :roll: А и какъв ще бъде крайния резултат.

Като за начало,намери на Сирокото едни петнайски (на Цвагените много добре им стоят джанти с борд :wink: ) и му смени окачването (или само спортни пружини или направо спортни амортесьори :wink:

Успех!

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Нед 10 авг 2008 2:40

Момчета аз мисля да слезна да изпуша една цигара,да си успокоя малко съзнанието,защото след малко ШИ СА ГРЪМНА ВИ КАЗВАМ ! Как може бе брато,как може! Ми да ти кажа,или направо да ти покажа(ама утре че ся ми се спи) как с едно dark black фолио,един спрей за стопове и един спрей черен мат си промених тотално визията на мойто МК3! Защо наливаш пари в нещо което не става като хората,не изглежда красиво и последно не е на мода откакто отшумя NFS като игра тоз тунинг! Съвет махни тоз капак,щото честно ти казвам ми мяся на картонен,дето некви 5 годишни са го правили в 3-то отделение 2-я етаж на детска градина Славейче! 2-ро боята ти куца ама зверски,защо ли ми не виждам никав гланц! Само не ми казвай че си я напръскал с Автоемайлак! А мигачите с които се хвалиш нещо ми бият на огънат плексиглас,или греша!? И още един последен съвет махни тез брони,с тез комарници! :wink:

Колегите казаха да ти кажем какво да правиш,дано не си ми се обидил,ама когато видя каквото и да е Фау Ве да е оризилено по най-бруталния начин просто вервай ми СВИВА МИ СЕ СЪРЦЕТО! Истински ценител и любител съм на марката,ама нещо в тва широко ме кара да си направя рекламация на обяда! Нищо лично! :wink:

Върни се в “Направи си сам!”