Момчета аз мисля да слезна да изпуша една цигара,да си успокоя малко съзнанието,защото след малко ШИ СА ГРЪМНА ВИ КАЗВАМ ! Как може бе брато,как може! Ми да ти кажа,или направо да ти покажа(ама утре че ся ми се спи) как с едно dark black фолио,един спрей за стопове и един спрей черен мат си промених тотално визията на мойто МК3! Защо наливаш пари в нещо което не става като хората,не изглежда красиво и последно не е на мода откакто отшумя NFS като игра тоз тунинг! Съвет махни тоз капак,щото честно ти казвам ми мяся на картонен,дето некви 5 годишни са го правили в 3-то отделение 2-я етаж на детска градина Славейче! 2-ро боята ти куца ама зверски,защо ли ми не виждам никав гланц! Само не ми казвай че си я напръскал с Автоемайлак! А мигачите с които се хвалиш нещо ми бият на огънат плексиглас,или греша!? И още един последен съвет махни тез брони,с тез комарници!
Колегите казаха да ти кажем какво да правиш,дано не си ми се обидил,ама когато видя каквото и да е Фау Ве да е оризилено по най-бруталния начин просто вервай ми СВИВА МИ СЕ СЪРЦЕТО! Истински ценител и любител съм на марката,ама нещо в тва широко ме кара да си направя рекламация на обяда! Нищо лично!