въпрос за тапицерия на таван
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
въпрос за тапицерия на таван
та колеги да споделя с вас,на баща ми му провисна тапицериятана golf 3,и му викам да я сменяме,та от форума видях как се сменя,за което благодаря за ценната информация,но грешката ми беше че му позволих да ме убеди да залепя старата и сега наново всичко,та купих изкуствена кожа,и се чудя с какво лепило да е ц200 и лепило за тапети или хелмевекс мисля че се казваше това за кожи и гума давайте съвети.благодаря предварително
Здравей ,След като съм преминал през това упражнение,а пък и имам опит в тапицирането,мисля че мога да дам съвет относно това начинание!
Първо със каква материя си решил да облицоваш тавана!?
тряава да уточниш -понеже всяка се лепи по определен начин,не че е философия,но като знаеш как става,защо да губиш време?
Според мен по-трудната част е във разглобяването на пластмасовите елементи в купето.
ако трябва методическа помощ,с удоволствие бих помогнал!
Първо със каква материя си решил да облицоваш тавана!?
тряава да уточниш -понеже всяка се лепи по определен начин,не че е философия,но като знаеш как става,защо да губиш време?
Според мен по-трудната част е във разглобяването на пластмасовите елементи в купето.
ако трябва методическа помощ,с удоволствие бих помогнал!
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Караиванов
- Автомобил:
- Двигател:
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Това ще ти е най-голямата грешка която ще направишshiroco написа:ако е удобно и аз да попитамима ли варянт да си залепия стария плат на тавана

п.п Колега е написал,че е сгрешил като е залепил старата

- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз си купих кожа преди да разбера че няма да мога да го напрява с кожа и за комбито кожата излезна 65лв. (Изкуствена с шарка едно към едно на таблото на колата) Тапицера ми каза че ще може да ми я залепи обаче е много тежка и ще падне пак... затова ми предложи тапицерия като старата обаче черна защото такъв го исках да е тавана... това е от мен за сегаКараиванов написа:Колега колко пари ти излезе кожата ?