въпрос за тапицерия на таван

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
dminkovv
Автомобил:
Двигател:

въпрос за тапицерия на таван

Мнениеот dminkovv » Чет 07 авг 2008 17:12

та колеги да споделя с вас,на баща ми му провисна тапицериятана golf 3,и му викам да я сменяме,та от форума видях как се сменя,за което благодаря за ценната информация,но грешката ми беше че му позволих да ме убеди да залепя старата и сега наново всичко,та купих изкуствена кожа,и се чудя с какво лепило да е ц200 и лепило за тапети или хелмевекс мисля че се казваше това за кожи и гума давайте съвети.благодаря предварително

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Чет 07 авг 2008 17:30

след като си чел темата за таваните не видя ли с какво лепило са ги лепили бе колега че пускаш нова тема

Потребителски аватар
BECKER
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BECKER » Пет 08 авг 2008 0:39

Здравей ,След като съм преминал през това упражнение,а пък и имам опит в тапицирането,мисля че мога да дам съвет относно това начинание!
Първо със каква материя си решил да облицоваш тавана!?
тряава да уточниш -понеже всяка се лепи по определен начин,не че е философия,но като знаеш как става,защо да губиш време?
Според мен по-трудната част е във разглобяването на пластмасовите елементи в купето.
ако трябва методическа помощ,с удоволствие бих помогнал!

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Пет 08 авг 2008 7:50

А има и друг вариянт - Ако случайно се откажеш да ги правиш ТИ - Ти рпепоръчвам тапицера от банишора... аз ходих при него и съм много доволин как работи... Иначе Успех в начинанието и чакаме снимки(Ако се интересуваш от предложението кажи да ти дам ниговия тел.) 8)

Потребителски аватар
Караиванов
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Караиванов » Вто 12 авг 2008 9:47

Колега колко пари ти излезе кожата ?

shiroco
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shiroco » Вто 12 авг 2008 10:00

ако е удобно и аз да попитам :?: има ли варянт да си залепия стария плат на тавана :?:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 12 авг 2008 10:12

shiroco написа:ако е удобно и аз да попитам :?: има ли варянт да си залепия стария плат на тавана :?:
Това ще ти е най-голямата грешка която ще направиш ;) Не го прави , послушай ме ;)

п.п Колега е написал,че е сгрешил като е залепил старата :( Аз също ще претапицирам тавана , но само свалих кората и ще я откарам на тапицер да ми я направи :) Сега си карам без таван :lol:

shiroco
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shiroco » Вто 12 авг 2008 10:29

много ,благодаря но не разбирам как да махна и тапицерията на шибидаха :?: а за сенниците незнам изобщо :?:

Потребителски аватар
VW Golf VR6
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW Golf VR6 » Вто 12 авг 2008 13:24

Караиванов написа:Колега колко пари ти излезе кожата ?
И аз си купих кожа преди да разбера че няма да мога да го напрява с кожа и за комбито кожата излезна 65лв. (Изкуствена с шарка едно към едно на таблото на колата) Тапицера ми каза че ще може да ми я залепи обаче е много тежка и ще падне пак... затова ми предложи тапицерия като старата обаче черна защото такъв го исках да е тавана... това е от мен за сега 8) Надявам се да съм бел полезен... след някои ден ако не ме домързи ще кача снимки на тавана...

shiroco
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shiroco » Вто 12 авг 2008 14:42

колеги как се маха тапицерията на шибидаха :?:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Вто 12 авг 2008 15:55

И аз това искам да попитам :lol: Решил съм да я скъсам старата и да откарам колата на тапицера той да си бие главата как да го направи :lol: 8) Сенниците няма да ги закачам :)

Върни се в “Направи си сам!”