Това от една страна е въпрос, а от друга може да е от помощ на някого, защото не срещнах такава тема.
Та, ето тук можете да видите с какви джанти съм
http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... mage_id=63
Вчера взех една телена четка за бормашина и с един приятел остъргахме джантите навсякъде така, че да падне гланца на предишната боя като цяло а на места дори и до кокъл

Сега идва по интересната част - боядисването. Ще ви помоля да дадете ъкъл.
Идеята е следната.
Джантите се измиват и почистват с короселин; след това се оставят да изсъхнат. Нанася се основа /да препоръчате каква?/, следва пръскане с шпрей с определен /в случая сив и черен/ цвят.Какъв ще препоръчате да е спрея?
Идеята е след него да напръскам някакъв слой лак, който обаче не искам да гланцира повъхрността прекалено, защото е по-скоро с цел по трудно да се олющи боята, ако някаде не захване спрея добре и запозне да пада.
Та да обобщя - да препоръчаще груднираща основа, спрейове и дададете мнение има ли смисъл от лак върху спрея и какъв?
Знам, че има спрейове с лак в тях, та ако можете да споделите впечатление откъм закрепване как са.
То е ясно, че няма да може да ги хромиран като лети джанти ама поне да добият вид

Ще съм благодарен ако споделите мнения и опит... тъй и тъй още си чакам стотинките в джоба, та преди това поне да знам към какво да се ориентирам.