jetta mk2 angel eyes нови снимки :)

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
boje
Автомобил:
Двигател:

jetta mk2 angel eyes нови снимки :)

Мнениеот boje » Нед 26 апр 2009 20:28

здравейте колеги :) и джетуна вече може да се похвали с ангелски поглед :)
кита се състой от 4 ринга и 2 баласти :) на мен ми допада много,снимките са лошо качество и нешо не мога да ги направя да се виждат.единственото което е очевадно и от снимките е че с монтажа не се справих добре и мисля да ги преработя тея дни :) и странното е че като е запалена колата светят супер силно,като не е вътрешните светат по слабо :) надявам се да ви хареса :) :oops:

Последна промяна от boje на Пон 27 апр 2009 23:01, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Re: jetta mk2 angel eyes

Мнениеот jijibs » Нед 26 апр 2009 20:41

:да: Браво! От по-далечно разстояние имаш ли снимки?

Потребителски аватар
boje
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boje » Нед 26 апр 2009 20:50

ето и от далече колега :)
само трябва пак да отворя фаровете и ще ги кача максимално нагоре-така хем ще се скрие двойно лепящото,хем и от бед лука ще започва директно надолу ринчетата да светят :)

Последна промяна от boje на Пон 27 апр 2009 22:53, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
sno
Автомобил: Голф 4
Двигател:

Мнениеот sno » Нед 26 апр 2009 20:53

добре е станало колега,кажи нещо повече за монтажа,изобщо за цялата процедура

Потребителски аватар
boje
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boje » Нед 26 апр 2009 21:04

ми монтажа е елементарен аз се притеснявах че няма да се справя.значи отзад на фара където е габарита свалих като букса има някакво и там директно влизат + и - от баластите.те са супер тънички и пак вкарах това което държи крушката на габарита до колкото може за да не се разместат и да спре да свети :) махнах и крушките на габарита.фара после единия се наложи да го нагрявам с пистолет за горещ въздух за да се отвори а другия само дръпнах стъклото малко по силно и то си падна :D в кита има на 3м някакво двойно лепящо което се вижда отгоре на рингчетата и отдолу му капнах малко локтаид и заспа.после с силикон залепих фара но нещо неми хареса как стана и трябва да ги оправям.това е в общи линии :) кита се води за бмв е36,39,е46. за сега съм много доволен и на мен поне ми харесва много :)дано да съм бил достатъчно изчерпателен :beer

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пон 27 апр 2009 16:20

boje написа:ми монтажа е елементарен аз се притеснявах че няма да се справя.значи отзад на фара където е габарита свалих като букса има някакво и там директно влизат + и - от баластите.те са супер тънички и пак вкарах това което държи крушката на габарита до колкото може за да не се разместат и да спре да свети :) махнах и крушките на габарита.фара после единия се наложи да го нагрявам с пистолет за горещ въздух за да се отвори а другия само дръпнах стъклото малко по силно и то си падна :D в кита има на 3м някакво двойно лепящо което се вижда отгоре на рингчетата и отдолу му капнах малко локтаид и заспа.после с силикон залепих фара но нещо неми хареса как стана и трябва да ги оправям.това е в общи линии :) кита се води за бмв е36,39,е46. за сега съм много доволен и на мен поне ми харесва много :)дано да съм бил достатъчно изчерпателен :beer

Kакво би се получило ако тиксото или лепилцето се разлепи ?
Няма ли да промени разсейването на светлиния сноп на фара?

Потребителски аватар
boje
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boje » Пон 27 апр 2009 18:13

кое тиксо или лепилце?аз мисля като ги преправям горния край,който е под веждата да го залепя с монтажен кит а неговото разлепяне е трудно.пробвах фаровете на тъмно няма никакви смущения светат си както преди.а долния край ще видя как да го хвана здраво ,че там се вижда

Потребителски аватар
boje
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boje » Пон 27 апр 2009 23:00

опревих снимките колеги и качвам нови по добри от днес :)

Потребителски аватар
Don_Castelano
Автомобил: seat cordoba
Двигател: ABD 94

Re: jetta mk2 angel eyes нови снимки :)

Мнениеот Don_Castelano » Вто 28 апр 2009 8:04

Идеята е страшна и се е получил един адски добър джета-голф фейс. Много ме радва :banana И сега ако пръснеш емблемата с цвета на решетката (черен мат) ще си ти :wink:
Прикачени файлове
jetta.jpg
IMAGE_060.jpg
IMAGE_060.jpg (21.13 KиБ) Видяна 2134 пъти

Последна промяна от Don_Castelano на Сря 29 апр 2009 10:32, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Вто 28 апр 2009 21:47

Много оригинално е станало...Браво! Стои красиво, а това за емблемата също е добра идея, а ще е по-добре и яко я няма, но вече както си решиш.Между другото как ми трябва така вежда като твоята на фарчетата mhihi

Потребителски аватар
boje
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boje » Вто 28 апр 2009 22:19

ми аз се чудя дали да не сложа без емблема ма обмислям още :) колега ако говориш сериозно имам една на 3 счупена,само свиркаш и я ти я пращам :)само дано не съм я изхвърлил,но се съмнявам :)

Върни се в “Направи си сам!”