Здрасти и в тоя подфорум,
Не отваряне, а отключване. Имам си централно, но работи само с ключ в ключалката. Имам и друга кола, която има такова дистанционно. Не разбирам от тези неща и затова питам - къде да търся модула за управление на старата кола/Пежо 406, 2000 - отворих шофьорската и едната задна врата - освен машинките друго няма, при това целите врати под корите бяха покрити с едно поресто покритие, явно фабрично/, съвместим ли е с централното на пасата и къде да го свързвам?
Имам бегли спомени, че трябваше да е свързано с алармата, но нито Пежото нито Пасата имат аларма.
Благодаря
дистанционно отключване на вратите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: дистанционно отключване на вратите
единак написа:Здрасти и в тоя подфорум,
Не отваряне, а отключване. Имам си централно, но работи само с ключ в ключалката. Имам и друга кола, която има такова дистанционно. Не разбирам от тези неща и затова питам - къде да търся модула за управление на старата кола/Пежо 406, 2000 - отворих шофьорската и едната задна врата - освен машинките друго няма, при това целите врати под корите бяха покрити с едно поресто покритие, явно фабрично/, съвместим ли е с централното на пасата и къде да го свързвам?
Имам бегли спомени, че трябваше да е свързано с алармата, но нито Пежото нито Пасата имат аларма.
Благодаря
Това което търсиш е вградено в системата на автомобила, няма как да се сложи от едната на другата. Знам че при вас в Англия е малко скъпо да си сложиш аларма на колата но това е решението за да си отключваш колата от разстояние.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дистанционно отключване на вратите
Glove написа:единак написа:Здрасти и в тоя подфорум,
Благодаря
Това което търсиш е вградено в системата на автомобила, няма как да се сложи от едната на другата. Знам че при вас в Англия е малко скъпо да си сложиш аларма на колата но това е решението за да си отключваш колата от разстояние.
А защо не ти пратят аларма от БГ?
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има такива китове в Ебай..
ако ръцете не са ти в ГЗ можеш сам да си сложиш.. ако не.. и в държавата с която си .. ще трябва някое "гаражно" сервизче да ти помогне с/у съответната сума..
въпроса е и колко искаш да си тежкар...
има и китове.. с ключове.. просто ще трябва да си сложиш после твоя ключ и имобилайзера.. ама това е тънка работа...
ако ръцете не са ти в ГЗ можеш сам да си сложиш.. ако не.. и в държавата с която си .. ще трябва някое "гаражно" сервизче да ти помогне с/у съответната сума..
въпроса е и колко искаш да си тежкар...
има и китове.. с ключове.. просто ще трябва да си сложиш после твоя ключ и имобилайзера.. ама това е тънка работа...
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Няма пружини и стартери..... това което ви трябва е вакум за отваряне на багажник. Мойте врати бяха с такъв от Деу Нексия, метален с две букси и жило . Жилото се връзва успоредно за рамото което е на тази дръжка с която се отваря от вътре. Две кабелчета към централното и готово. Вакумчето е толкова яко че отваря вратата почти до първия ограничител 

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами тази е метална ,цилиндрична и вътре има гумен пръстен,досущ като помпа за въздух. Задейства се явно с електро магнит , но е доста яка. Няма "хрът" няма "хррррът" машинката прави рязко движение на буталцето и то с такава сила че самото палче на бравата изтласква цялата врата. Все едно си отваряш с дръжката от вътре и едновременно с това буташ вратата да се отвори.