спортна седалка- вграждане, мнения

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Golf_Mon
Автомобил: BMW E90 320i Ibiza 6k1
Двигател: бензинов

спортна седалка- вграждане, мнения

Мнениеот Golf_Mon » Вто 19 авг 2014 22:41

здравейте, без да претендирам че колата ми е бърза или някакви опити за Бързи и Яростни, мисля да си заменя плиткото шофьорско Рекаро със спортна седалка. тъй като предлолагам някой от вас вече е вграждал такава седалка имам няколко въпроса:
1. Препоръчайте ми от къде мога да закупя такава в БГ. Не смятам да е скъпа, нещо средно. предполагам като си начешам крастата ще си върна стандартната седалка.
2. Начини на закрепване- предлолагам шините не са универсални. Мисля че ако си намеря втора седалка за Голф 3 мога да ползвам шините след заваряване.
3. Как стои въпроса с КАТ , най вече по отношение на колана- фабричният колан ще дойде малко неудобно, май като си го представям

като цяло всякакви мнения биха ми били полезни, възможно е и да се разубедя, но много ми се иска да видя как ще е.

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Re: спортна седалка- вграждане, мнения

Мнениеот Vidol Nikolov » Сря 20 авг 2014 7:56

По отношение на закупуването- разгледай Рали клуб България.Там има доста спортни седалки,тук там някоя шина :).както и колани постоянно.

Другата добра опция,ако държиш да е нова-Проспийд,имат евтино спарко на 380лева.

Предполагам,че говориш за спортна от тип Корито,а не Илиянска :biggrin

Спортните колани не зная как точно мислиш да ги ползваш.т.е къде ще са вързани един вид?

Доста хора карат с такива седалки ,затова мисля че няма да имаш проблем с органите на реда.

При купуването гледай да са черни-най-лесно се продават,след това гледай червени, сини/я купи по изключение.

Най-добре е да си с 2 еднакви седалки отпред-за да има завършен вид,иначе е малко грозновато.

Успех и дано не се разубедиш :biggrin

Върни се в “Направи си сам!”