здравейте, без да претендирам че колата ми е бърза или някакви опити за Бързи и Яростни, мисля да си заменя плиткото шофьорско Рекаро със спортна седалка. тъй като предлолагам някой от вас вече е вграждал такава седалка имам няколко въпроса:
1. Препоръчайте ми от къде мога да закупя такава в БГ. Не смятам да е скъпа, нещо средно. предполагам като си начешам крастата ще си върна стандартната седалка.
2. Начини на закрепване- предлолагам шините не са универсални. Мисля че ако си намеря втора седалка за Голф 3 мога да ползвам шините след заваряване.
3. Как стои въпроса с КАТ , най вече по отношение на колана- фабричният колан ще дойде малко неудобно, май като си го представям
като цяло всякакви мнения биха ми били полезни, възможно е и да се разубедя, но много ми се иска да видя как ще е.
спортна седалка- вграждане, мнения
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: спортна седалка- вграждане, мнения
По отношение на закупуването- разгледай Рали клуб България.Там има доста спортни седалки,тук там някоя шина :).както и колани постоянно.
Другата добра опция,ако държиш да е нова-Проспийд,имат евтино спарко на 380лева.
Предполагам,че говориш за спортна от тип Корито,а не Илиянска
Спортните колани не зная как точно мислиш да ги ползваш.т.е къде ще са вързани един вид?
Доста хора карат с такива седалки ,затова мисля че няма да имаш проблем с органите на реда.
При купуването гледай да са черни-най-лесно се продават,след това гледай червени, сини/я купи по изключение.
Най-добре е да си с 2 еднакви седалки отпред-за да има завършен вид,иначе е малко грозновато.
Успех и дано не се разубедиш
Другата добра опция,ако държиш да е нова-Проспийд,имат евтино спарко на 380лева.
Предполагам,че говориш за спортна от тип Корито,а не Илиянска

Спортните колани не зная как точно мислиш да ги ползваш.т.е къде ще са вързани един вид?
Доста хора карат с такива седалки ,затова мисля че няма да имаш проблем с органите на реда.
При купуването гледай да са черни-най-лесно се продават,след това гледай червени, сини/я купи по изключение.
Най-добре е да си с 2 еднакви седалки отпред-за да има завършен вид,иначе е малко грозновато.
Успех и дано не се разубедиш