Здравейте,
Искам да питам някой има ли някаква идея ...или правил ли е някакъв вид свързване на алармата от автомобила и жилището , така че като се пусне алармата да се пуска някаква аларма и в жилището...така че ако автомобила да кажем е от другата страна на блока да се разбере какво става?
10х
Свързване на алармата на автомобил в жилище?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Свързване на алармата на автомобил в жилище?
успех http://www.peterhrpics.hit.bg/cars/vect ... raext5.htmtimon_tg написа:Здравейте,
Искам да питам някой има ли някаква идея ...или правил ли е някакъв вид свързване на алармата от автомобила и жилището , така че като се пусне алармата да се пуска някаква аларма и в жилището...така че ако автомобила да кажем е от другата страна на блока да се разбере какво става?
10х
П.п човека е потребител в опел форума с ник PeteRHR предполагам че няма да има нищо против да ти отговори на въпросите на ЛС
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами съседа има такава система.. то не е точно система, ами се води Пейджър... купува се отделно и може да се инсталира отделно на вече поставена аларма и цената е около 20-30 долара... хубавото е че можете да го настроите така че вместу колата да пиука само пейджара а колата само да премига с мигачите... сигнала на пейджъра е силен и може да се регулира, както и синхрона му с колата.. монтажа не е кой-знай каква работа за опитен човек така че 5-10 лева ще са достатъчни предполагам.. нямам точна информация... Той е преносим и си има определен обхват който не е малък така че можеж да го ползваш не само като стационарно устройство но и като преносимо ако си паркирваш колата на място което неможеж да виждаш или ако си на гости в някой!
Такъф пейджър можеж да намериш във фирма за инсталиране на аларми... Ако си от Варна или скоро имаш оът насам ми пиши на ЛС да ти препоръчам едно място...
Такъф пейджър можеж да намериш във фирма за инсталиране на аларми... Ако си от Варна или скоро имаш оът насам ми пиши на ЛС да ти препоръчам едно място...

- syrax
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
млад конструктор правят такива неща и аз имам един френд дето прави такива неща цената е добра
))
иначе варианти много хващаш някой познат дето разбира от електроника и мисля че без да слагаш тел или пейджър ще стане номера аз си купих един приемо предавателни модули на 300 м но комплекта струва 70 лв.

иначе варианти много хващаш някой познат дето разбира от електроника и мисля че без да слагаш тел или пейджър ще стане номера аз си купих един приемо предавателни модули на 300 м но комплекта струва 70 лв.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега погледни тая тема, много е лесно и евтино за изпълнение - ще ти свърши работа ако става въпрос за 50-100м. : http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=11776