Подгряване на предно стъкло на Шаран
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: VW SHARAN
- Двигател: AJH Petrol 1999
- Контакти:
Подгряване на предно стъкло на Шаран
Колеги, има ли начин да си сложа подгряващо предно стъкло на Шарана, при положение, че няма заводско такова? Благодаря.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Подгряване на предно стъкло на Шаран
Не си заслужава. Дават много дефекти нагревателите в стъклата. 12в от двата края на стъклото -тм където е триъгълното стъкло, маса в горе средата на стъклото под часовника. Имали са цели партиди брак на стъклата / прекъснати нагреватели.
Трябва ти бутон, сноп, предпазител 50А и щатно реле за време /10 мин./ Ама докато прекараш сноп може да се откажеш 5 пъти .
Сваля се цялата облицовка на таблото.
Трябва ти бутон, сноп, предпазител 50А и щатно реле за време /10 мин./ Ама докато прекараш сноп може да се откажеш 5 пъти .

-
- Автомобил: VW SHARAN
- Двигател: AJH Petrol 1999
- Контакти:
Благодаря колега, не мислех, че ще е лесно, но благодаря че ме отказа така бързо. А и след като четох доста по темата така и не разбрах дали подгряването е по цялата площ на стъклото или само в долната част около чистачките.
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
около долната част. Виж , ако ще сменяш радиаторче на парното по си заслужава. Според мен ей така да разфасоваш цялото табло за да теглиш 3 кабела просто не си заслужава.
Здравейте а имали някои които да провери и да ми каже дали е причината в нагревателите на стъклото или някои които да го ремонтира ако се наложи
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
emi_bh написа:Здравейте а имали някои които да провери и да ми каже дали е причината в нагревателите на стъклото или някои които да го ремонтира ако се наложи
Стъклото се ремонтира с ново след удар с камък.чук, кирка Измерваш дали има +12В спрямо маса на изводите в предния край на триъгълните стъкла. ,после проверяваш дали има маса на извода под часовника. Ако има - изхода е удар, но шанса да попаднеш брак е много голям.