Незнам дали съм споменавал ама наското гръмнах гума...задна дясна на магистралата с неприлично висока скорост (оказа се че при последното лепене гумаджията ми я е "залепил" като е сложил вътрешна).В резултат на което гумата се разпадна на съставните си части и голяма част от теловете са се изпокъсали и са ошлайфали доста голяма част от веждата отвътре на калника,отзад при бронята....общо взето част от пространството,където си влиза гумата.Изшлайфано е до метал (даже метала е загънат тук-там ама за щастие не и този по веждата т.е. калника).Въпросът е с какво да обработя мястото (от оригиналното покритие на бабунките няма и помен).Боя там не е необходима понеже не се вижда ама въпроса е за антикорозионно покритие...някакво Боди или нещо такова.Имам идея какви типове са ама няма да откажа конкретна марка и модел за да си свърша работата.
Иначе малко странична информация :
-гума задна дясна Michelinлятна на около 2 години експлоатация....в последствие разбрах,че с доълнителна вътрешна за която не знаех (преди време се спука и гумаджията уж я залепи....)
-автомагистрала Хемус в частта преди отбивката за Враца
-скорост 190км/ч
-Щети :
-изцяло потрошена задна броня (откъсната от купето,с откъсната щипка и онова там между бронята и ламарината).
-откъртено това малкото парченце лайстна точно след задната врата
-закъната и прилично изпожулена ламарина в дупката за гумата
-изкъртена пълнячка за газта (откъсната изцяло от тръбата понеже беше на бронята)
-изкъртена кора отдолу под бронята.
На Алуминиевата джанта (оригинална на VW) и няма абсолютно нищо
Предварително благодаря за помощта!